Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamatkaaa

11 miesięczne dziecko zrywa się ze snu z płaczem i wrzaskiem

Polecane posty

Gość samotnamatkaaa

co to moze być? to sie dzieje w odstępach zaledwie kilkuminutowych!!

Moze zabki? Smarowalas dziasla? to okres kiedy pojawiaja sie "4" a one bolesnie wychodza.

Gość samotnamatkaaa
własnie wychodzą jej 3 bądź 4 zęby naraz - górne jedynki i dwójki, no i dwa już sie przebiły. Smaruję jej żelem dziąsełka, dodatkowo dostała czopek przeciwbólowy i nic. ale ona tak sie dziwnie zrywa, jakby sie czegoś wystraszyła.. sama juz nie wiem, a moze powinnam z nia pojechać na pogotowie? nasłuchałam sie jeszcze od tesciowej, o pękających czaszkach, jeśli wychodzi tyle ząbków naraz, ehhh, boję sie

Gość samotnamatkaaa
ma ktos jeszcze jakiś pomysł? co to moze być?

Gość o jakich pekajacych czaszkach
Ci tesciowa mowila???????????? Moj synek (7 miesiecy) nie raz sie budzil z placzem, wlasnie tak jakby mial jakis straszny sen, ale w Twoim wypadku mysle, ze to zabki i nie da rady, trzeba to przezyc :/

Gość o jakich pekajacych czaszkach
a swoja droga od jakiej tesciowej jak jestes samotnamatka? :)

dzieci czasem też maja lęki nocne. odreagowują to co spotkało je w dzień. wtedy jakby krzyczą przez sen- maja otwarte oczy ale nie są w pełi świadome

Gość samotnamatkaaa
rozwiodłam sie, ale z teściową (byłą) wciaż utrzymuję kontakty. jeśli chodzi o zrywanie się, to jest to jakby odruch moro, tylko połączony z wielkim wrzaskiem i płaczem

Gość samotnamatkaaa
mała zaczęła dzisiaj intensywnie ćwiczyć wstawanie, wiec może to spowodowało sporo wrażeń?

moze też być. mój zwykle spokojnie śpiący syn po dniu pełnym wrażeń budzi się włąśnie z takim krzykiem. mam na to sposób- codziennie przed snem go wyciszam. wieczorem zapalam tylko lapmki, puszczam cichą, spokojną muzykę, chowam hałaśliwe zabawki, czytam przed snem. i już nie mam z tym problemów

Gość samotnamatkaaa
dziękuję Ci bardzo alonuszko

nie ma za co:) sama swego czasu szperałam wszędzie i czytałam co to moze być. mam nadzieję ze pomogłam:)

u nas też tak było, ale to wyło rezultatem czwórek (czwórki są straszne), bo nie tylko potrafiła się obudzić w nocy, wieczorem z krzykiem, ale też z dziennej drzemki.