Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu nie wiem

Czy warto być szczerym?

Polecane posty

Gość Po prostu nie wiem
Nie wiem to było kiedyś! Dziś mi na Niej bardzo zależy! I liczy się tylko Ona, Mój Skarbek Moja Gwiazdeczka! Tak bardzo jej potrzebuję! Kocham Cię bo Cie potrzebuję! Potrzebuję Cie bo tak bardzo Cię kocham!

Gość warto byc szczerym
jak to nie wiesz :o?

Gość Po prostu nie wiem
Chciałem powiedzięć, że nie wiem jaki to ma związek, bo to co było kiedyś już dla mnie się nie liczy! (taki skrót myślowy, czasami szybciej myślimy, aniżeli mówimy, lub piszemy) Dziś dla mnie liczy się tylko to co działo się od 27 września 2009 roku, to co jest dziś i to co będzie jutro!

Gość Wrom
Bycie szczerym popłaca ale gdy robimy to z rozsądkiem i wybiórczo. Warto ujawniać rzeczy, które mocno działają w sensie pozytywnym na tą drugą osobę (kobietę) np. gdy coś nam bardzo imponuje (lepiej cechy charakteru czy inteligencja niż wygląd). Ona w rewanżu zaczyna się odsłaniać albo przynajmniej myśleć o tym co jej powiedzieliśmy. Nadmiar szczerości szkodzi, nikt nie lubi desperacji, kobieta przez naszą szczerość nie może poczuć się zbyt pewnie, musi mieć jakieś wątpliwości aby sama również zabiegała o spotkania.

Gość 8978578768957
Głowa do góry!! Znajdziesz następną Gwiazdkę i wtedy uważaj ze swoją szczerością.

Gość Po prostu nie wiem
Wiem jedno! Ze sami sobie kompllikujemy życie, tak jakby było juz mało skomplikowane! Życie tak szybko ucieka! A my stwarzamy problemy, czy tak musi być Cóż ponosimy karę za swoje błędy.

Gość pieczone jabłuszko
szczerym tak, ale czy warto mówić wszystko? a po cholerę wywlekać za dużo spraw z przeszłości zwłaszcza takich, które nie mają wpływu na nasze bieżące i przyszłe życie, co to zmienia?, co daje? Między ludźmi jest dobrze jak...jest dobrze, wystarczy, że coś pyknie i się zaczyna.. ZBYT wiele wiadomości z przeszłości to nadmiar argumentów przeciwko nam samym. Co innego z aktualnością....

Gość Po prostu nie wiem
Jeżeli chodzi o aktualność! Jeżeli się nic nie robi, nie zdradza, a nawet nie umawia na kawę z inna kobietą, a jest się posądzanym nie wiadomo o co, dla mnie szok, dlatego nie mogę się pogodzić z tym, a ja nawet nie umówiłem sie z żadną inną kobietą na kawę. A dostałem informację, że kochana przeze mnie osoba nie moze mi zaufać!

Gość Po prostu nie wiem
A tak napradę tak bardzo chciałbym podarować jej mały bukiet konwalii!! Taki malutki, prawie niezauważalny, ale mówiący o moje wielkiej miłości!

Gość 8978578768957
Więc dlaczego tak powiedziała?, że nie ma do Ciebie zaufania

Gość Po prostu nie wiem
Bo nie odebrałem 2 telefonów od innych dziewczyn, przy niej i głupio się tłumaczyłem, a tak naprawdę ona wie że nic mnie już z nimi nie łaczy! A ja nie chciałem odebrać, aby po pierwsze nie sprawić jej przykrości, a po drugie nie wiedziałem co chiały, a nie mogę brać odpowiedzialności za ich słowa, bałem się, że zaproponują jakąś kawę! A ja nie miałem ochoty, bo jak z kimś jestem to z nikim innym się nie umawiam! Chcę być fair w stosunku do kochanej przeze mnie kobiety! Podobno się głupio tłumaczyłem, a tak jak już wcześniej wspomniałem nic mnie z nimi nie łaczy! Dodam, że Nasz związek jest na odległość, a ja jej zaufałem!

Gość Po prostu nie wiem
A tak naprawdę wiedziała o każdym moim ruchu, wydarzeniu. CO dokładnie robię!

to po co sie spowiadałes? im mniej wiemy,tym spokojniej śpimy;] więc nie zaczyna się czegoś,czego się nie kończy:O mniej informacji = mniej pytań:) i wszyscy mają święty spokój

poza tym im więcej bzdet opowiadasz ,tym większej analizie podlegają:D taka już kobieca natura,że jedno słowo nie dla każdego oznacza to samo i może być interpretowane na milion sposobów:P a większość Twoich czynów zostanie poddana dogłębnemu sprawdzeniu:D

Gość okorgin
trzeba było odebrać ten durny telefon i powiedzieć wprost że nie jesteś zainteresowany a nie robić z tego tajemnicę i jakieś podchody

Gość Myszanka
Nie warto. Kiedyś koleżanka, ktorą lubiłam spytała co sądzę o jej wyglądzie i poprosiła o szczerość, miała kompleksy. No to jej szczerze odpowiedziałam, ze moim zdaniem jej uroda jest przeciętna, ale nie jest na pewno brzydka. Mam wroga do końca życia... Mściła się , potem dowiedziałam się ze o to chodziło:( Nie będę juz szczera, bo po co? Żeby robić sobie wrogow?

Gość a takl z
Nie warto:)

k mam żyć bo nikt za mnie nie umrze. 09:39 [zgłoś do usunięcia] Myszanka Nie warto. Kiedyś koleżanka, ktorą lubiłam spytała co sądzę o jej wyglądzie i poprosiła o szczerość, miała kompleksy. No to jej szczerze odpowiedziałam, ze moim zdaniem jej uroda jest przeciętna, ale nie jest na pewno brzydka. Mam wroga do końca życia... Mściła się , potem dowiedziałam się ze o to chodziło Nie będę juz szczera, bo po co? Żeby robić sobie wrogow? a TY jakby ś się czuła? ludzie lubią nas pouczać naprawiać,sami o sobie nie chcą słyszeć prawd. tak jest było i będzie

Gość Myszanka
Pyskacz No ale ja nie powiedziałam, ze jest brzydka, tylko że przeciętna co jest zgodne z prawdą. Ona poprosiła o szczerość. Teraz juz wiem, kobietom się nie mowi takich rzeczy...Od tej pory słodzę wszystkim rowno:)

Gość nie warto oklamywac
i oszukiwac. Ale nie zgadzam sie z tym, ze dobra jest szczerosc az do bolu. Poza tym kazdy ma prawo do swoich tajemnic. Zwlaszcza, zesli dotycza przeszlosci i w zaden sposob nie rzutuja na obecna sytuacje ;)

Gość Myszanka
Ja wiem, ze jestem przeciętna, czasem jak słyszę cos innego po prostu nie wierzę:)

myszanka uroda to pojęcie względne,dlatego na tematy urody koleżanek z nimi nie rozmawiam;)

Gość nie warto oklamywac
Chociaz akurat w przypadku przyjaciela z problemem to nie powiedzialabym szczerze co mysle, jesli mialoby to mu dodac zmartwien i przykrosci. Wiec szczerosc tak. Ale nie za wszelka cene ;)

Gość Twój Skarbek
Tak bardzo ją kocham! Tak dużo bym jej dał! Potrzebuję tylko zrozumienia Przeczytajcie temat "A już myślałam, że go donalazłam", proszę pomóżcie!

Gość Myszanka
Może i względne, sa jednak typy ktore podobają się większości. Ja np nie podobam się sama sobie, więc nie wierze w dyrdymały, każdy tak na prawdę wie co ma o sobie myśleć, tylko pyta innych aby się dowartościować;)

Gość Twój Skarbek
Po prostu ni wiem to to samo co Twój Skarbek!

18.02.2010] 10:57 [zgłoś do usunięcia] Myszanka Może i względne, sa jednak typy ktore podobają się większości. Ja np nie podobam się sama sobie, więc nie wierze w dyrdymały, każdy tak na prawdę wie co ma o sobie myśleć, tylko pyta innych aby się dowartościować hahah czyli gdy ktoś Ci mówi ze jesteś ładna bierzesz to jako nieszczere wyznanie?

Gość Twój Skarbek
Moj nick "Po prostu nie wiem" to ta sama osoba co "Twój Skarbek"