carolina_l 0 Napisano Luty 17, 2010 Chciałabym zapytać forumowiczki, czy też coś takiego mają. Wprawdzie nie sądzę by to było coś groźnego (pojawiło się u mnie pod koniec dojrzewania, i trwa, będzie już jakieś 7-8 lat). Ale tak się zaczęłam zastanawiać co to moze być, no i uspokoiłoby mnie jakbym wiedziała że wiele kobiet to ma. No i ciekawa jestem czy warto z tym walczyć, np. jakimiś kosmetykami, albo wyciskaniem, czy zostawić zupełnie w spokoju... Wygląda to trochę jak pryszcze lub krostki, z białawą zawartością (jak to pryszcze). Nie za bardzo się to rzuca w oczy i nie jest jakieś ochydne. Umiejscowione są na obu otoczkach sutka. Na pewno nie wynika z braku higieny, jest to u mnie nienaganne. Zarazić się czymkolwiek - raczej też nie miałam szans. Z góry dziękuję za jakieś wskazówki, rady, ew. po prostu podzielenie się podobnymi doświadczeniami. P.S. Rady o pójściu do ginekologa, dermatologa od razu sobie darujcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bridgett Bardot Napisano Luty 17, 2010 to są potniki, często bierz prysznic, min raz dziennie i nie smaruj dekoltu żadnymi oliwkami do ciała, itd bo to tylko zamknie pory w skórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bridgett Bardot Napisano Luty 17, 2010 aaaaaaaaaaa na sutkach a nie na dekolcie to w porządku, każda kobieta ma cos takiego na sutkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolina_l 0 Napisano Luty 17, 2010 Dziękuję :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach