Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NeXiS LexUXxxXXxxXXxX

Co jest z moim chlopakiem!!!

Polecane posty

No wiec nie widzielismy sie juz 3 tygodnie i jakos tez sie nie slyszelismy. wIEC zagadalam do niego na gadu i pisze jestes a on potem pisze ze nie ma mnie a jeszcze wszesniej pare razy mu sie zmienial status wiec ja mu odpisalam jestes i usmieszek bo odpisales a on potem napisal spierdalaj nie ma mnie wiec co jest on jest jak go nie ma nie rozumiem zupelnie nic bo kiedy prosil abysmy uprawiali sex to sie zgodzilam wreszcie i myslalam ze teraz bedzie lepiej po tym sexie ale wychodzi na to ze nie

Gość Skromny
Powiem ci jedno poprostu wykorzystał cie i poszedł do innej

No nie wiem czy mnie wykorzystał sami psycholodzy tu są widzę ale ja mu pokaze jeszcze

Gość majty w krate
nic nic. Na pewno zajrzał na tę stronę www.fajna-panna.notlong.com tutaj znalazł ukojenie...

Gość Skromny
BIejestem psychologiem ale znam zycie przykro mi ze tak sie stało ale niemartw sie bedzie ok

Gość Mirusia ruda
Cha cha cha! Ale Cię facet zrobił! Wziął, przeleciał i puścił w trąbę, a Ty o nim "mój chłopak"! Dziecinko! Zapomnij! Takich jak Ty ma setki i ani myśli się dalej spotykać. Po co? Dostał co chciał...Cha cha cha!

Gość 505
Życia nie znasz dziecko... Przykro mi, ale albo ty jesteś głupia i naiwna, albo ten świat stanął na głowie.