Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

nagla zmiana zachowania u niemowlaka

Polecane posty

Hej. moja CORCIA od narodzin do 5 miesiaca byla dziecko aniol a teraz zaledwie w ciagu pol miesiaca zmienila sie w dziecko z ktorym niemoge juz sobie poradzic. Tu sie bawi zaraz placze az sie czerwona robi a za chwile sie smieje. Tak jest non stop. Ciezko ja nawet ululac. Jedyne co jej sie potoba to na rece. Nigdy taka nie byla. Kiedys potrafila sie soba zajac byla pogodna usmiechnieta a teraz jest koszmar. Pokazuje nerwy bardzo sie zlosci na byle co. Powiedzcie mi co to moze byc bo zaczynam sie martwic o nia.

Moim zdaniem to wygląda na ząbkowanie . Córcia siostry wyrywała sobie włosy itp . Uspokajało ją tylko drapanie dziąseł .

zdecydowanie zabkowanie! moja tez wyrywa sobie wlosy,ciagnie sie za uszy,drapie mnie,szczypie,bije ;)

Gość moja zeczela
sie tak zachowywac w wieku 4 miesiecy, byłam u lekarza, wszystkie badania ok, a ta ani sie uspac nie dala bo darla sie jak poparzona, poprostu zaczynala plakac ni z gruszki ni z pietruszki i tak samo przestawala. Wiem ze to dziwne ale okazalo sie ze ja zlapaly kolki wtedy jak innym dzieciom sie skonczyly. Zaczelam dawac infacol i przeszlo jak reka odjal. A zabkowanie tez podejrzewalam ale dziasla normale i ic sie nie wyrzynalo.

Watpie ze to zabki jak zajrzalam do buzi malej to wszystko noralnie wyglada. Ne ma dziasel rozpulchnionych ani zaczerwienionych:(

Gość w twoje dziecko wstąpił szatan
przykro mi.......

albo skok rozwojowy albo zeby moj tak mial jak skonczyl 4 m-c dziasla blade miekkie a po tyg dwa zeby naraz

Gość może to głupie ale
Słuchaj może to się wyda dziwne i w takie rzeczy nie wierzysz, ale może ktoś na Twoje dziecko krzywo spojrzał i rzucił urok, albo jak ktoś wspomniał jakiś szatan w nie wstąpił, może warto iść do kościoła i zapytać księdza o radę, ząbkowanie czy też kolki to nie wszytsko.

ja tam obstawiam skok rozwojowy. u mnie - tzn. u mojego syna - sprawdzało się prawie jak w zegarku