Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedzony

Stara znajmość ze szpitala

Polecane posty

Gość Zawiedzony

(wiem ze to forum dla pań ale nikt inny mi juz nie poradzi) witam.mam bardzo wielkie problem otóżto: kiedy miałem moze ze 7-9 lat leżałem w szpitalu poniewarz miałem jakieś problemy z jelitami strasznie mie skręcało(ale nie chodzi o zdrowie).Otóżto lezała ze mna w jednym pokoju dziewczyna z tego co pamietam, bo było to dawno(obecnie mam 16 lat) miała moze ze 17-20lat.Pamietam ze była młoda i ze bardzo fajnie się z nia dogadywałemi sie mna opiekowała .no ale jak bozia chce wszystko dobre sie kończy.wyszlem ze szpitala i nigdy juz o niej nie slyszalem.Akurat przed chwila sobie tak myslałem i akurat wpadło na nią.teraz bardzo mi zalezy zeby z nią porozmawiać.mowiłem o tym rodzicom ale mnie wyśliali.wiec nie wiem do kogo mam zwrocic sie z tym problemem mieszkam ze 2 km od tego szpitala.Czy jest chociaz mała szansa zebym odnalał to kobiete?czy w szpitalu są jakies archiwóm kto z kim leżał w jakim pokoju i co im dolegało?wystarczy mi tylko imie i nazwisko oraz miejsce zamieszkania potem znajde ja na nk ablo gdzies indziej.Bardzo prosze o jakąkolwiek wskazówkę.Chciałbym jej podziekować i odwdzięczyć sie ze była bardzo miła dla mnie itd.nawet teraz pisząć to nabierają mi sie łzy w oczach.

daj sobie spokoj w szpitalu nie udziela ci takich informacji..