Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamatkacórki

Moja córka jest...

Polecane posty

Gość załamanamatkacórki

witajcie! właśnie przeczytałam sms'y mojej 17 letniej córki jakie dostała od swojej... DZIEWCZYNY.. piszą o tym że już niedługo będą razem, że nie mogą doczekać się spotkania, że się kochają, że każda minuta z sobą to spełnienie marzeń i energia by przeżyć bez siebie kojenie dni.. chyba mieszkają od siebie jakiś kawałek, bo z tego co wyczytałam spotykają się w weekendy, TO STRASZNE! pozatym moja córka często dawała sygnały że jest lesbijką, mówiła mi że jest dziwicą, bo nie wyobraża sobie tego z mężczyzną, ale nie sądziłam że jest lesbijką, tylko że jeszcze do tego nie dojrzała! co mam zrobić? oddać ją pod opieke mojego byłego męża czy kazać jej się przeprowadzić do babci? nie chce żyć z lesbijką w jednym domu! pozatym nie powiedziała mi że nią jest, tylko kryje to w tajemnicy, co bardzo mnie boli... ;c POMOCY!

Gość załamanamatkacórki
mam ją za to skarcić jak wróci do domu?

Gość nietolerancyjna krowa z ciebie
skarcić ?! Za co , za orientacje :o To jej sprawa z kim to robi i ty durna mamusiu nie masz tu nic do powiedzenia .

Gość załamanamatkacórki
nie dam rady, nie chce jej znać! przeczytałam wysłane cytuje " już niedługo będę tylko ja i Ty

Kobieto, mam nadzieję, że to marna prowokacja :o W czym ci przeszkadza jej orientacja? Nie rozumiem takich ludzi... Matka z ciebie beznadziejna skoro czytasz prywatne sms'y córki.

Gość Nic dziwnego że ci nie
powiedziała .

Gość załamanamatkacórki
"już niedługo będę tylko ja i Ty

Gość Odwal sie od niej chora
kobieto :O Prowo

Gość hjuop
Też tak pisałam do chłopaka,zeby matka nie zorientowala sie ,bo go nie lubila

Gość A co pewnie chcialaś
mieć zięcia i wnuki nie , pieprzona egoistka :O

Gość załamanamatkacórki
nie mogę dodać całej treści sms'a nie zaakceptuje, bo ona kocha ją bardziej ode mnie!

Gość załamanamatkacórki
co pomyśli sobie o tym moja rodzina? sąsiedzi i ludzie? przyniesie tylko wszystkim wstyd!

Gość kjguigjhkjbjky
a twoja córka ma tępą matkę i tez jakoś ja musi zaakceptować

Gość co pomyślą sąsiedzi
a chuj im do tego , niech sobie gadają , za to Ty jako matka powinnaś ją kochać taką jaką jest , a nie pisać takie żałosne teksty na forum .

Gość A co ludzie myślą
o takim tłuku jak ty , autorko ?

"co pomyśli sobie o tym moja rodzina? sąsiedzi i ludzie? przyniesie tylko wszystkim wstyd!" Wstyd? Nie wiedziałam, że miłość to wstyd... A to nowość... :o

Gość załamanamatkacórki
ale ona kocha dziewczyne! jest naprawdę piękna, dostawała propozycje na zostanie fotomodelką! dotego bardzo zdolna uczennica, tańczy, ma powodzenie u chłopców, czemu się nimi nie zainteresuje? tylko umawia się z jakąś dziewuchą

czytam i uwierzyc nie moge!!! to twoja corka jest wiec sie zastanow nad tym co piszesz... wazniejsi sa dla ciebie sasiedzi niz jej szczescie??? to co z ciebie za matka

Gość
jestem w szoku ja rozumiem ze to nie jest spelnienie twych marzen rozumiem nawet ze moze byc trudno to zaakceptować ale MÓWIĆ ZE CIEBIE BOLI ??? to juz szczyt gdyż boleć to będzie dziecko kiedy dowie się iż matka brzydzi się nią tylko dlatego że nie toleruje jej orientacji !! nie mozesz odrzucać dziecka przez wzgląd na swoje ograniczenia i homofobie ... co to zmienia ??? czy jest przez to gorsza ?? głupsza ??? jest złym czlowiekiem ??? pomijam juz fakt ze nie szanujesz prywatnosci własnego dziecka i czytasz jej smsy !!! to zczyt ... JAK LUDZIE TACY JAK AUTORKA MOGA MIEĆ DZIECI ?? jeśli czlowiek sie na dziecko decyduje to bez względu na wszystko !! czy jest chore czy"wybrakowane" czy gej, mądre czy mniej bystre ... brak mi słów !!!!

"ale ona kocha dziewczyne! jest naprawdę piękna, dostawała propozycje na zostanie fotomodelką! dotego bardzo zdolna uczennica, tańczy, ma powodzenie u chłopców, czemu się nimi nie zainteresuje? tylko umawia się z jakąś dziewuchą" Faktycznie. Niech leci do pierwszego lepszego faceta, mimo że go nie kocha! :o ONA KOCHA TĄ DZIEWCZYNE... Dotarło? Pewnie nie...

wiesz co teraz te malolaty sa takie ze wypisuja do siebie kocham cie itp itd. moze to tylko przyjaciolki i nic poza tym.

Gość
a poza tym dopisujesz tu jakis hstorie autorko a nawet z nią nie rozmawiałaś !!! nie jest Ci wstyd ze czytałaś jej smsy ?? Jak zamierzaszjej o tym powiedzieć ??? Nie wstyd Ci ze przeszło Ci przez myśl aby się jej pozbyć dla własnego - chorego - komfortu ??? ja np nie chce być matką - nidy gdyz wiem ze sie nie nadaje... podobnie jak Ty jestem skrajną egoistką ale ja umiem się do tego przyznać ... Ty tez powinnaś ( 18 lat temu !!!!! )

Gość
wiecie ja nie jestem matką nie znam się ael sądze ze to provo bo ... jak mozna tak ??? rodzic kocha bezgranicznie .... no wiadomo pomijam patologie i dysfunkcje ale tu chyba jest "zdrowa relacja" tzn była ! do czasu az dziecko spełniało wymagania ???

Gość qwer
nie chcesz mieszkac z crka? co z ciebie za matka szok! powinnas ja wspierac w tym ze ma odmiennosc plciowa a moze zle zroumialas moze komus dala swoj tel zeby ktos sobie sms wyslal moze nie dojrzala emocjonalnie do tego zeby stwierdzic czy jest lesbijka