Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co w tym zlego

mam problem chodzi o szkole i prace zarazem!

Polecane posty

Gość co w tym zlego

Witajcie,w listopadzie 2009,ukonczylam pewnien kurs jako nail tech.,bylam bardzo zadowolona kiedy znalazlam prace w bardzo milym Spa.Od samego poczatku wspominalam ze paznokcie to nie jest naprawde to,co chcialabym robic.Ze chce wrozic do szkoly i zrobic estetyke.Wlasciciele wyrazili aprobate dla mojego pomyslu,padlo nawet zdanie ze maja w planach poslanie mnie do szkoly(na moj koszt oczywisie).Od tego czasu minelo pare tyg.w koncu postanowilam zrobic rozeznanie,gdzie i kiedy rozpoczynaja sie kursy estetyki.Postanowilam tez porozmawiac o tym z wlascicielami spa,i co???wiecie okazalo sie ze,niby wszystko ladnie.ale jest jednak to"ale".. Na moje pytanie co oni sadza o moim powrocie do szkoly szefowa odp"ze ja nie moge robic za duzo rzeczy w tym samym czasie,i byc dobra w tym"..pozniej padly slowa"don't spreat yourself to thin"(tego nie zrozumialam)..Ze mam tak zrobic zeby nie kolidowalo to z moja praca,zebym pamietala ze klienci sa najwazniejsi.A przeciez bylo wczesniej powiedziane ze pozmieniaja moj plan pracy tak,abym mogla pracowac i uczyc sie w tym samym czasie!Co sadzicie o postawie wlasciceli?

Gość czy to cos zlego
nie rozmieniaj sie na dobre-ale co to wlasciwie oznacza?

Gość czy to cos zlego
zartujesz?czyli jezeli ktos tak do nas mowi to,mozna wywnioskowac ze nie podoba sie tej osobie pomysl szkoly i pracy w tym samym momecie?

Nie! Zle rozumujesz. :) Nie rozmieniaj sie na drobne moze znaczyc zupelnie cos innego w zaleznosci od kontekstu, ale w Twojej sytuacji szefowa wlasnie miala na mysli, zebys zdecydowala sie postawic na jednym. Tak mi sie bynajmniej wydaje po tym, co napisalas.

Gość co w tym zlego
dzieki pa