Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz niccc

moja była wychodzi za mąż...

Polecane posty

Gość aaa tam nigdy nie wiesz
co by nie było - kobieta ci to pisze. może dobrze, że się wyszalałeś, bo mogłeś ją zranić w momencie, gdy związek byłby zaawansowany. a tak, doświadczony w boju, może tym razem się nie wycofasz :-)

Gość nie wiem juz niccc
a tam nigdy nie wiesz dziekuje co za miłe słowa, chociaz sam wiem ze na nie nie zasluguje, moze masz racje- tak mialo być.

Gość Stokrotna_09
jestem pewna, że na to zasłużyłeś. Mój były olewał mnie i okłamywał przez rok. Zostawiłam go. Zapłakał dopiero, gdy dowiedział się, że układam sobie życie z kimś innym.

Gość ciesz się facet
ja na twoim miejscu śmiałbym się z jelenia, który żeni się z panną w którą ty się spuszczałeś hahahaha nieżly z niego kolekcjoner złomu

Gość powinieneś mieć ubaw
z frajera, który żeni się z panną, którą ty obracałeś

Gość żal tego jej męża
że bierze sobie taką zużytą możesz mu się śmiać w twarz i jeszcze powiedziać - ruchałem twoją żonę

Poboli i przestanie..... to poprostu twoja "zazdrośc"..... ze jej sie ułozyło a tobie nie..... pewno czekałes na jej znak ale olała Ciebie!!!! I bardzo borze!!! Madra dziewucha!!!!!!! a ty zapewne nie masz nikogo??? hmmm??? chciałes sie wyszalec zostawiłes ja a "twoje" panny " zostawiły Ciebie i zostałes sammmm ;P a teraz serducho bili......???? Dasz rade.... Czas nie leczy ran ale MY sie do nich przyzwyczajamy :D (wiem cos o tym dletego pisze) złóz jej zyczenia i pogratuluj!!!!! bądź fair do konca...... ( choc wiem wcześniej nie byłeś) ;P

Ale WY PIEPRZYCIE 3 PO 3 !!!!!!!! jaka zuzytą???? jaka puszczalska???? pomyślcie!!!!! mieliście kobiety dziewice?????? to ciekawe???

Gość reinkarnator
stary no tak to już jest :D w następnym wcieleniu najpierw poużywaj ile wlezie skacząc z laski na laskę, a dopiero potem zakładaj stały związek (tylko się tej stałej z przeszłości nie spowiadaj) :)

Gość
autorze piszesz jak moj byly !! i powiem to samo co mowie jemu ... sam tego chciałes , a za błędy się placi ... ;/ ja jeszcze mu podziekowalam za to ze mnie zdradził i zniszczyl nasz związek ... gdyby nie to nie byłabym teraz tak szczęsliwa z najwspanialszym czlowiekiem na świcie :D ona tez zapewne jest Ci wdzięczna :D

Gość dsafewfw
hahaha ta lubiesieztobadrażnić.... to dziwka z rzeszowa magdalena barzycka poszukajcie na nk , niezła debilka z niej, powysyłam linki do twoich wypowiedzi twoim znajomym hahahah a stopka.... ale będzie beka :D:D:D:D pół rzeszowa sie w nia spuszczało :P

Gość dsafewfw
i mądra to ty na pewno nie jesteś, a bez tapety to tylko ci sie mozna spuścić na twarz z żalu :D

Gość
z rzeszowa ? magdalena ?? hehe ogarnij sie heh i dokladnie przyjrzyj czlowieczku heh chyba nawet nigdy w rzeszowie nie bylam hehhehehe

Gość
i zaraz sprawdze to nk z ciekawosci czy jest rzeczywiscie podobna heh

Gość dsafewfw
lepiej idź do chirurga plastyka bo ci kupa niedługo będzie wylatywała po posiłku :D albo zainwestuj w korek hehehehh i co srasz po gaciach

Gość
hey !!! tlumacze ze nie wiem o kogo ci chodzi hehehe mówie przyjrzyj sie dokladnie ha ha nie mam pytan :D:D:D

Gość
kretynie !!! hehehhe sprawdziam na NK i ta kobieta ma 31 lat !!!!!!!!!!! a ja 23 hehehehe slepy jestes to do okulisty a nie sie kompromitujesz hehehe nie wierze co głąb :D:D:D

Gość dsafewfw
właśnie że ona ma 23 . i to jesteś ty. a stylem języka juz widzę że to ona znaczy ty :D

Gość
sorry skarbie ale wpisalam wlasnie to na nk heh i widze!!! 31 lat !!! rzeszów :D węc daruj sobie głupie zaty :) i nie będe prowadzila polemiki z jakims ograniczonym osobnikiem !!! heh na domiar tego uposledzony i slepy !!! hehe nie no nie wierze jak ja do tej starej baby jestem podobna to ... teraz mnie obraziles naprawde hehe ok wysyłaj do znajomych kogos tam co tylko zechcesz hehe :D

Gość do LubieSięZTobąDrażnić_WciązS
hej, a gdzie znalazłaś tego najwspanialszego? bo mój też mnie zdradził i się rozwodzę, tylko zastanawiam się gdzie ja jeszcze kogoś spotkam?

Nie rozumiem po co ktos daje sobie swoje zdjecie w stopce ? Przeciez na swiecie jest tylu swirow , zboczencow.... lubieSiezTobaDraznicWciza_Sucz, jestes bardzo ladna i mysle ze to tak bardzo rozsierdzilo ta zazdrosnice ktora kryje sie pod pomaranczowym nikiem " dsafewfw".

Gość dsafewfw
kochana jagodo jestem piekną i mądrą kobietą a tą dziewczyne znam pozdrawiam :)

Gość
ale jak ludzie daja foty na NK fotkach sympatiach itp to nikogo nie dziwi ??? ja ?? nie mam nic do ukrycia heh nie wstydze sie swych wypowiedzi i od tak zwyczajnie ... ale zaskoczył mnie hehe nie wiem mogl cos lepszego wymyslec a on podał imie i nazwisko to ... chyba nie trudno spojrzec ze zupełnie inna babka hehe ale rozbawił mnie to musze przyznać :D

Gość
ale powiedz mi skąd mnie znasz ??? heh kurcze gdyby to nie bylo kafe to dalabym Ci link na moje NK :D rozbawilas mnie ... wspolczuje Ci kompleksów ciekawe co ta dziewczyna ci zrobila bądz czego jej zazdrościsz ... ze gdyby faktcznie to byla ona to gotowa jestes wysylac cos do jej znajomych ??? nooo ale mając tak nudne zycie ... tez pewnie lapalabym sie najplytszych rozrywek hehe :D z bogiem !

Gość dsafewfw
nie znasz mnie i mam wyjebane co o mnie myslisz :D

Gość
więc zdecyduj sie ... znamy sie z tego rzeszowa czy nie ??? heh widzisz pogubilam się już :D

Gość nie przejmuj się
ona się tobą w tej chwili na pewno nie przejmuje i gwarantuję, że nie wspomina

Gość Tego już nie zmienisz
Bo nie dała ci szczęścia frajerze!!!;->

ja nie rozumiem jednego jesli sie z kims rozstajesz - wszystko jedno ktora strona "zrywa" to przeciez jest rownoznaczne ze ta druga osoba zwiaze sie z kims innym a nie z tym ze bedzie zyla w celibacie - skad wiec to zdziwienie, ze jakas eks wychodzi za maz? A co miales nadzieje, ze ona do konca zycia bedzie plakac i czekac czy co?