Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaa_a

kiedy facet nie potrafi dać mi przyjemności...

Polecane posty

Gość lauraaaaa_a

mam 19 lat. od nie dawna zaczelam wspolzycie bo od ok. pol roku. zdecydowalam sie na to z partnerem z ktorym bylam dluzszy czas i bylam bardzo rozczarowana bo fakt pieszczoty sprawialay mi przyjemnosc ale sam seks nie byl niczym szczegolnym. myslalam ze to moze z nim jest cos nie tak. teraz jestem z innym chlopakiem i tydzien temu po raz pierwszy sie kochalismy i bylo jeszcze gorzej niz z poprzednim!! czy to seks jest przereklamowany, czy to ze mna jest cos nie tak?? a moze trafiam na takich... bo ja juz nie wiem, moze za szybko sie zdecydowalam??

Gość qwer
bo jak za szybko sie zdecydowalas to nie wiesz jak dziala twoj organizm.dla mnie pieszczoty byly ekstra seks oralny ekstar ale normalny stosunek to lipa.dopiero jak poznalam obecnego meza ktory pokzal mi tajniki seksu tajniki gry wstepnej i wtedy dowiedzialam sie ze mam orgazmy lechtaczkowe!!!nauka i nauk!!powaznie!!!

Gość wewnętrzna tragedia
a ja kogoś kocham,ale nigdy nie będziemy ze sobą :(:(:(:(

Gość lauraaaaa_a
no ja mam nadzieje ze to sie zmieni... bo jak kazdy seks ma byc dla mnie czekaniem az ta druga osoba skonczy to to bedzie tragedia!! tym bardziej ze naprawde kocham tego mezczyzne!!