Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pogubilam się

czy niszcze swoje życie ?? Czy są ludzie bez uczuć ?

Polecane posty

Gość tak pogubilam się

Trafilam tu przez przypadek, przyznam że licze tylko na rozmowe nie rade, nie oceny mej moralności czuje się samotna prowadze podwojne życie i nie ma chyba osoby z którą byłabym naprawde szczera ... To przykre i żalosne że szukam ukojenia ? zrozumienia ? na internetowym forum ... Mam 23 lata, studiuję dziennie "elitarny" jak zwyklo się uważać kierunek... "Dziewczyna z zdobrego domu" he - to oficjalnie a naprawde ? zimna suka :( Nie umiem kochac nigdy nie umialam ...nikomu nie zycze spotkać mnie na swej drodze do celu po trupach bez srupulów . Oni ?? Zonaci, bogaci, zakopleksieni... robiący kariery, ustawieni na cale życie... wplacający co miesiąc 6 tys. (każdy) na me konto- SPONSORZY . R.35 lat zona brak seksu . M. 41 lat żona brak wszystkiego . Płacą za wyjazdy, kolacje, obiady . Daja prezenty, uwage... mówią o miłości ... gram miłą dziewczynkę udaję, ze mi zalezy i ze mają mnie na wyłącznośc... kazdy z nich wierzy heh zapracowani kazdemu poswięcam góra dwa popołudnia w tygodniu... najlepszy hotel, wino, obiad i jeden warunek ... spelniam wszystkie seksualne zachcianki he wiecie to zabawne jesli ktos posuwa Cię od tyłu a Ty zastanawiasz się jakie perfumy masz ochote sobie kupić.. przeraza mnie to powoli dlaczego jestem tak zimna ? Dlaczego nie mam z tym problemu ?? dlaczego nic nigdy nie czułam do nikogo ? Dlaczego liczy sie dla mnie tylko kasa ?? Dlaczego nie czuje się zle z tym co robie i tak łatwo mi to przychodzi ? Jak dlugo to będzie trwac ? Podrywają mnie męzczyzni w mym wieku mniej i bardziej przystojni, ale mnie nie nteresują bo... sa niewypłacalni no i ... nie chce się rozmieniac sa dwaj stali i wystarczy ... nigdy nie mialam orgazmu nigdy nie bylo mi dobrze uwazam moich sponsorów za zera zalosne zera heh i patrze jak na bankomat a oni mówią, ze kochają, ze jestem idealna ... ja tez mówię bo placą więc wymagają ... czy jestem potworem ??? Czy tylko dziwka pozbawioną serca ???

Gość smierdziel
tylko dziwka pozbawiona serca

Gość noooo pogubiłaś się
i to nieźle:(

Gość tak pogubilam się
to wiem ... może powiesz cos czego nie wiem ? Ne macie chyba pojęcia ile kobiet w moim wieku tak zyje ile takich dziewcząt znacie ...

Gość jak tobie wygodnie
Nie widzę w tym nic złego - nic nie czujesz, ale czy chcesz coś czuć? Możesz zniszczyć sobie życie np. jeśli sprawa się rozniesie (nie tylko dzieci są okrutne), lub zarazisz się jakąś chorobą.

Gość smierdziel
a co za roznica ile dziewczyn tak zyje mi robi roznice tylko to, zeby takie sie trzymaly z daleka od normalnych ludzi

Gość tak pogubilam się
wszyscy troje sie badamy ... to zadbani mężczyzni nie maja więcej takich ukladow nie z braku chęci jak sądze a z braku czasu ! nie boje sie chorob o to dbam ! ale tak jak piszesz ...c hcialabym coś poczuc ... bylam wczesniej w związkach - dwóch dokladnie i rozpadały sie bo "byłam zimna" jak to oni okreslali zimna i bez emcji tylko taka ładna powłoka ... miła, inteligentna , piękna a w środku jakby pusta jak lód ... w ukladach jestem od roku ... chcilabym poczuć "coś" więcej nawet do biednego chłopaczka pracującego w monopolowym :/ nie jest to zadna trauma mialam wyjątkowo udane dzieciństwo ... ja juz chyba - taka jestem ?

Gość tak pogubilam się
smierdzielu - co znaczy normalnych ludzi ? Ja tez jestem postrzegana jako "normalna" gram taka i ludzie wierzą poznając mnie uznalbys ze spotkales anioła ze z ta dziewczyną mozna konie kraść ... tzn do czasu kiedy nie pokazałabym jaka jestem naprawde więc nigdy nie wiemy kogo spotkalismy na swej drodze ... a moze tylko ja oceniam wg. siebie ... ?

Gość smierdziell
co za roznica z jakeigo powodu ni emaja? to jak nie mam dziecka z braku czasu to co? kupic sobie mam? :D nie wszystko mozna kupic, co po twoich komentarzach najlepiej widac zreszta i tak, niszczysz swoje zycie, ale to zrozumiesz dopiero jak poczujesz to "zycie"

Gość smierdziell
no wlasnie: grasz, nie poznalbym gdybys byla uczciwa i nie ukrywala to dowiedzialabys sie za kogo bym cie wzial ale uczciwosci od ciebie na pewno wymagac nie mozna, wiec moze oszukalabys mnie :D

Gość mmm*
nie jesteś bez uczuć, świadczy o tym fakt, ze piszesz o tym.

Gość tak pogubilam się
co Ty wyprawiasz czlowieku ??

Gość tak pogubilam się
tak pisze gdyz jestem świadoma i mam chwle refleksji ... ale nie jest ze mna ok czuje się jakbym nie przejawiała wogole empatii nawet w stosunku do rodziny !

Gość mmm*
to dlatego, że prowadzisz takie życie..udajesz kogoś kim tak naprawdę wcale nie jesteś. Zimna i wyrachowana, bo taka musisz być, żeby robić to co robisz.Kobieta ma drugą naturę, która czasem zaskakuje ją samą.

mam kilka koleżanek , które mają podobnie.. Ty nie szukasz rady, pocieszenia, opinii. Szukasz kogoś (forum) z kim mogłabyś porozmawiać. Musisz być bardzo samotna... Współczuję Ci.. Ja kiedyś myślałam ,że bez emocji sex- nie. dzisiaj jestem innego zdania... ściskam Ewa

Gość xxxll
doskonale cie rozumiem. ja sama jetsem w zwiazku. ale nie jestem wierna. ja w ogole ostatnio nie wiedze sensu. w niczym. ciebie nie oceniam. nawet podziwiam za odwage.

Gość xxxll
autorko, jestes jeszcze?

Gość smierdziell
na uczuciowy sie przejdz

Gość gość
Tez tak mam ale przez to ze w przeszlosci bylo bylo we mnie za wiele emocji...empati...jestem w twlim wieku , szukam sponsora -ale nie wiem jak sie za to zsbrac..

Gość gość
Tez tak mam ale przez to ze w przeszlosci bylo bylo we mnie za wiele emocji...empati...jestem w twlim wieku , szukam sponsora -ale nie wiem jak sie za to zsbrac..

Gość gość
Jestem w tym samym wieku, też studiuję i też nie potrafiłam nigdy kochać, jestem w środku zimna, chociaż próbowałam nieraz zaangażować się w coś.. Jednak nie uznaję seksu bez uczuć, a co dopiero na zasadach sponsoringu. Sorry, ale to nie jest wymówka, to że tak postępujesz to nie tyle z braku miłości co raczej z Twojego kręgosłupa moralnego, po prostu nie uważasz tego za wielkie zło, a brak uczuć to swoją drogą.