Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamazany

Stara znajmość ze szpitala

Polecane posty

Gość zamazany

witam (wiem ze to forum dla pan ale nigdznie indziej nie znajde juz chyba pomocy) otoz to: kiedy lezałem w szpitalu jako 6-7 latek(obecnie mam 16 lat) ponierzawrz strasznie zkrecaly mnie jelita ale to nie o tym mowa.Lezała ze mna jakas dziewczny(pokoj 2 osobowy)miała od 16-20lat.Zabawiała mnie opiekowała itd.Dokładnie pamietam ten pokoj i nr.oraz wyposarzenie.sęk w tym ze jak bozia chce wszsystko dobre sie konczy i musialem wyjsc ze szpitala.pozegnałem sie z nia na osobnosci.i wyjechalem(ten szpitam znajduje sie 2 km od mojego miesca zamieszkania)otożto chciałbym porozmawiać z tą dziewczyna nie pamietam imienia alni nazwiska ale bardzo mi na tym zalezy.pytalems ie rodzicow czy cos poradza ale oni mnie wysmiali.Czy w szpitalach sa jakies archiwa kto z kim lezał i w jakim pokoju??? Czy mam jakąkolwiek szanse na jej odnalezienie??? Chciałbym jej podziękowac i odwdzieczyc sie jakos...

Gość w kompie mają dane
powinni wiedzieć, ale czy będą chcieli powiedzieć to nie wiem. Kup coś oddziałowej, czy jakiejś fajnej pigule i zapytaj.

Gość Zamazany
No ok ale czy jest to możliwe ze mają te dane to tylu latach?