Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwik

Jakie dodatki do tej sukienki?

Polecane posty

Gość kwik
ej no...

Gość hmmm ze tak powiem
chcesz w tej sukience isc na wesele???? Wydaje mi sie ze sukenka nadaje sie co najwyzej na wieczorne spotkanie z przyjaciolka w cieple dnia. Ale oki. Jak na moj gust to zaszalala bym z bardzo odwaznymi dodatkami w kolorze fuksji czyli buty i bizuteria ale raczej polecam albo duze eleganckie ale wiszace i kolorowe albo naszyjnik i to najlepiek w stylu kabaretowym czyli dopasowany do szyji plus szal na ramiona w tym kolorze. Lub klasyczna czern czyli pasek jak na foto i czarna bizuteria. Lub buty turkusowe i turkusowa torebke i bizuterie w czerni, a do tego toczek na glowe ostatnio bardzo modny. Widzialam nawet ostatnio takie piorczase stroiki na glowe do przypecia. Super.

Gość bezsensuiiii
No faktycznie jak kiecka na wesele to skromnie. czarna połyskiliwa biżuteria do tego.

Gość kwik
skromna tzn? ja nie jestem zwolenniczka typowo weselnych sukienek, tak w ogóle ona wyglada zupełnie inaczej na ciele.A co myślicie o fioletowych dodatkach, bo mam fioletowe buty peep toe i myślałam o jakims fioletowym naszyjniku, lub czys w tym stylu.

Gość kwik
a i zapomniałam dodać, że wesele będzie w maju, wiec juz ciepło będzie

moim zdaniem sie nadaje lepiej niz kieca z gorsetem z cekinami w kolorze wscieklego rozu(wiekszoc matron na weselu tak wyglada),do tego dobrac fajne szpilki - elegancko i z klasa

Gość kwik
No ja tez nie lubie sukienek z cekinami i falbankami, a koszmarem sa dla mnie sukienki z tafty lub satyny...to wesele będzie na wsi, iec podejrzewam, że większość, będzie miała właśnie sukeinki z wyżej wymienionych materiałów, więc wolę się wyróżniać... buty mam podobne do tych, tylko moje są ciemniejsze i maja wycięcie na palca... http://moda.allegro.pl/item920993563_www_topobuwie_pl_zjawiskowe_pu2708_38.html

Gość tak kupila i mimo ze przesylka
no kwestia gustu. Wydaje mi sie ze jest poprostu malo elegancka. Jest wiele sukienek slcznych i prostych bez kiczowatych zdobien a jednoczesnie bardzo eleganckich.

Gość kwik
no, ale własnie o to chodzi, że jak ona leży to nie widać jej uroku, bo jak się załozy to jest elegancka...to tylko kwestia dodatkoów i fryzury...

Gość hdhjf
mogą być fioletowe

fioletowy i szary komponują sie najlepiej. albo mocny fiolet albo taki liliowy wpadający w róż. Chociaż fajnie by wyglądało gdybyś do tego dodała czarne lakierowane szpilki, czarny szeroki pas, fioletowa torebkę i ewentualnie fioletowy szal. Acha i srebrna biżuteria jak coś bo złoto do tych dwoch kolorów to by było już za dużo:P