Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyo

Ratunku...co na obiad?

Polecane posty

Gość wertyo

...mam dziś mało czasu...a obiady są zreguły pracochłonne...macie jakieś łatwe przepisy? z góry dzięki :)

Gość ja powiem tak........
kup żurek z paczki .....dodaj majeranek odrobinę czosnku ale sprasowanego i do tego białą kiełbaskę w plasterki a jak zupa będzie gotowa dodaj odrobinę słodkiej śmietanki....możesz też ugotować jajka na twardo pokroić w ćwiartki na talerzu i zaleć to żurkiem :) skoro nie masz za dużo czasu to rodzinka może zjeść z pieczywem

Gość żurek z paczki
może być, sama czasem tak robię, do tego jajka gotowane i dobra kiełbasa, pychota

Gość ewik69
możesz zrobić chińszczyznę : makaron chiński wystarczy pomoczyć 3 min we wrzątku, podsmaż pokrojoną pierś z kurczaka z mieszanką chińską, wrzuć do garnka, dodaj wody, rosołek i jakiś fix do potraw chińskich, jak warzywa zmiękną zmieszaj z makaronem, przypraw do smaku - pycha :)

Gość Miskowata Mamaaa
ja mam w lodowce jajka ogorek ppapryke i co z tego mozna cos zrobic ? watpie:( nie mam pomyslu na obiad

Gość MadaMMadaMMadaM
masz mało czasu na ugotowanie obiadu, ale na siedzenie na kafe masz czasu dużo :D?

Gość wertyo
no właśnie weszłam po pomoc w sprawie obiadu...bo za godzinę -półtorej muszę wybyć w domu a wieczorem męzul wraca z pracy i będzie baaardzo głodny...więc muszę coś teraz szybko upichcić, bo potem nie zdążę...dzięki z apropozycje..ale chiszczyzny mój luby nie cierpi...

Gość ja powiem tak........
to może wybierz moją propozycję wyskocz do sklepu kup żurek kiełbaskę śmietankę przygotowanie zupy zajmie Ci 20 minut a jajka możesz ugotować obrać i zostawić na talerzu