Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla jestem

zaraz GO zamorduje!!

Polecane posty

Gość zla jestem

wszyscy mowia, spokojnie, nie denrwuje sie bo to zaszkodzi dziecku, powoli! a co na to moj maż?? wku... mnie na każdym kroku, robi na zlosc i sie głupio cieszy że mnie z rownowagi wyprowadza!! mam ochote go zamordować!! czy on zdaje sobie sprawe że w ten sposób szkodzi swojemu dziecku???!!!

Gość bezsensuiiii
Mój też tak robił, teraz się wszystkiego wypiera, a tak mnie wk....że miałam ochotę go zabić!! najlepiej idź na spacer i olej go:)

Gość jpkuuulo
bo faceci tak mają,cieszy ich to że wyprowadzają nas z równowagi,bawi ich to jak się wściekamy,zrób tak jak radziła mi kiedyś siostra: udawaj że cię nie rusza to co on mówi i robi,spróbuj udawać obojętność,uśmiechaj się a jak nie wytrzymasz,to wyjdź z domu np. do kumpeli

Gość wojtek ma w lazience rybiki
olej go najwazniejsze dla ciebie powinno byc teraz dziecko:) i spytaj go czy tak samo bedzie sie cieszyl jak cos ci sie stanie?!i czy mu nie zalezy na zdrowiu twoim i dziecka?! bo stres nie jest wkazany dla kobiet w ciazy a najlepiej zabierz go ze soba go gin i niech go uswiadomi skoro jest tak ulomny ze tego nie rozumie:)

Gość wojtek ma w lazience rybiki
moze pojedz do mamy odpoczac sobie od niego ....taka rozlaka dobrze wam zrobi na pare dni ,powiedz ze jedziesz mamusie odwiedzic