Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mini Mouse

LD - ŚWIADOMY SEN . KTOŚ MIAŁ ??? dziwne uczucie

Polecane posty

PAMIĘTAM ... BYŁAM W JAKIEŚ FIRMIE ... GDZIE BYŁA PRODUKCJA CZEGOŚ ... BYŁO MNÓSTWO TKANIN , WSZĘDZIE BIEGAŁAM I WESZŁAM PRZEZ DUŻE ŁADNIE OZDOBIONE DRZWI ... ZNALAZŁAM SIĘ W POMIESZCZENIU GDZIE WSZYSTKO BYŁO ANTYCZNE... MEBLE ... WYSTRÓJ ... CIEMNY BRĄZ I BORDO ... WIDZĘ NA KRZEŚLE SIEDZI MÓJ CHŁOPAK ... ELEGANCKO UBRANY ... Z POWAŻNĄ MINĄ I MĄDROŚCIĄ POWIEDZIAŁ DO MNIE ... " TY WIESZ ŻE TO SEN, W NIM MOŻESZ ROBIĆ CO CHCESZ , WSZYSTKO ZALEŻY OD TWOJEJ WYOBRAŹNI" NAGLE WSZYSTKO STAŁO SIE STRASZNIE WYRAŹNE (ZAWSZE JAK ŚNIĘ MAM TWARZE OSÓB ZAMAZANE I WSZYSTKO WE MGLE) ROZEJRZAŁAM SIĘ PO POKOJU . ... SZUKAŁAM ZEGARA NIE BYŁO. PO CHWILI ODWRACAM SIĘ DO SWOJEGO CHŁOPAKA I MÓWIĘ : " SŁUCHAJ. JA MAM DOSYC... WOLĘ ŚNIC NIE MAJĄC ŚWIADOMOŚCI. MĘCZĘ SIĘ ROZUMIESZ, MĘCZĘ!!" ZACZĘŁAM ODCZUWAĆ STRACH I SZUKAĆ SPOSOBU NA POBUDKĘ PO CHWILI WSZĘDZIE NA ŚCIANACH POJAWIŁY SIĘ LUSTRA Z TYM ANTYCZNYM OBRAMOWANIEM ... WIELKIE ... W NICH PO DRUGIEJ STRONIE CZARNE TŁO I LEŻĄCE TRUPY ... ODCZUWAŁAM STRACH CORAZ POTĘŻNIEJ I CORAZ BARDZIEJ POJAWIAŁY SIĘ KOSZMARNE WIZJE ... KREW ... ZBLIŻAJĄCE SIE LUSTRA... ZACZĘŁAM GŁOŚNO KRZYCZEĆ .... OBUDZIŁAM SIĘ ... OBOK MNIE LEŻAŁ MÓJ CHŁOPAK... ROZEJRZAŁAM SIĘ PO POKOJU ALE , POMYŚLAŁAM "KURDE JA NADAL ŚPIĘ!!!" I PO CHWILI NA SERIO SIE JUZ OBUDZIŁAM ... MOJ KOŁO MNIE SPAŁ ... MOCNO SIE W NIEGO WTULIŁAM .... JESZCZE GO OBUDZIŁAM ŻEBY MIEĆ PEWNOŚĆ CZY ZE MNA WSZYSTKO OK... POGADALIŚMY I ZASNĘLIŚMY ... TEN SEN BYŁ DLA MNIE NAPRAWDE INNY ... ŚWIADOMY NA MAXA ...

Gość boli oj boli
miewam czesto ale nie jest to nieprzyjemne zadne trupy itp.teraz pracuje nad wyjsciem z ciala:)

hhehhe. ale nie chodzi mi o motywy w tym śnie tylko to ze wiedziałam ze śnię ... a mimo to nie chciałam z tego skorzystać .... czułam ze jestem w innym świecie z mega świadomką ;) matrix ;D

Gość boli oj boli
mnie sie to podoba:)tylko jeszcze nie panuje nad tym az tak zeby trwalo dluzej.zazwyczaj moge zrobic jedna rzecz ktora chce.

JA miałam raz. Na prawde niesamowite uczucie, Mozna robić rzeczy, na ktore na jawie nie ma sie odwagi i kontrolować, to o czym śnimy.

Gość Lidka_moje imię
a jak można ię tego nauczyć???

Niby są jakieś przygotowania żeby mieć sen ld ..... nie wiem nie znam się na tym ... miałam raz taki sen i było dziwnie ... może się porostu w tym śnie przestraszyłam ze wszystko kontroluje dlatego pojawiły się koszmary :P

Miewam i uwielbiam :) Można kreować rzeczywistość i robić różne rzeczy bez konsekwencji :) boli oj boli Jesteś o krok od wyjścia. Ja przyznaję, że łatwiej mi przychodzi OOBE niż LD :)

Gość etert
Ja mam często że wiem że to sen, ale niestety nie mogę nim kierować. Np. chcę polecieć do góry, to wzbijam się tylko lekko nad ziemię i spadam. Tak jakby umysł mnie nie słucha. Tylko raz zdarzylo mi się tak, że leżę w swoim łózku, zdałam sobie sprawę że to sen i pomyślalam że chcę super przystojniaka z którym mogłabym się zabawić. I wszedł do pokoju piękny facet i uprawialiśmy fantastyczny seks.

13:25 [zgłoś do usunięcia] Lidka_moje imię a jak można ię tego nauczyć??? Można jak najbardziej :)

Gość etert
Aha - jeśli chcecie się obudzić podczas snu to z doświadczenia wiem, że szczypanie nic nie daje. Trzeba z całej siły otworzyć oczy, w śnie je po prostu wytrzeszczasz, a w realu powoli je otwierasz.

Gość etert
Dziś mi się śniło, że śnię, że śnię. Rozumiecie? Potrójny sen. Śniło mi się coś, obudziłam się i pomyślalam : ale fajny sen. Potem drugi raz się obudziłam, a potem trzeci raz (już w realu). W tym pierwszym śnie wiedziałam że to sen.

etert Dziś mi się śniło, że śnię, że śnię. Rozumiecie? Potrójny sen. Śniło mi się coś, obudziłam się i pomyślalam : ale fajny sen. Potem drugi raz się obudziłam, a potem trzeci raz (już w realu). W tym pierwszym śnie wiedziałam że to sen. Kilka razy tak miałam, ciekawe doświadczenie ;) Często mi się to zdarza samoistnie (nie licząc, gdy wywołuję) gdy prześpię się po południu, wstanę i za kilka godzin idę znowu spać.

czasem jak śnimy ... coś przyjemnego sie dzieje ... i sie obudzimy ... możemy wrócić do tego snu ... wystarczy po tym przebudzeniu intensywnie o tej sytuacji myśleć i zasypiać ... i znowu będzie dalszy ciąg :d

Miałam wiele razy,kiedyś się w to intensywnie bawiłam.Teraz wiecznie nie dosypiam,więc nici z tego :/.

Snaefridur ... uuu aż tak źle ... ja tam sie w to nie bawiłam ... ale cierpię na bezsenność .. dosyć często .

czarne glany no nie zawsze ... ;) ale ja zawsze się staram ... bo czasem są takie super sny ze nie chce się budzić ;)

Ja też się staram, ale od dłuższego czasu wstaję o nieludzkiej porze i to cud, że w ogóle się budzę :O Rzadko pamiętam teraz sny, ale takie uroki życia ;)

Gość smacznego
a czy myslicie, z to LD czy moze bardziej OBE ma zwiazek z dusza? czy my w ogole mamy cos poza cialem? ja nie mam takich doswiadczen, wiec nie mam pogladu na temat

smacznego OBE-to wyjście z ciała. Gwarantuję, że tego doświadczam i nie jest to sen. LD dzieje się w Twoim umyśle, OBE w astralu. Muszę teraz iść, ale wieczorem chętnie odpowiem na nurtujące Cię pytania :)

Gość smacznego
dzieki, rozrozniam te dwie "rzeczy" z przyjemnoscia poczytam o Twoich doswiadczeniach

Witam ponownie. Dla zainteresowanych tematem podaję link do książki, która bardzo wiele wyjaśnia i jest w stenie wiele nauczyć. Jeżeli chcecie o coś zapytać to będę tu zaglądać. Mam doświadczenie w tym temacie, lecz nie takie jak Darek, autor poniższej książki :) Są małe elementy, w których się z nim nie zgadzam, ale... http://waldek1984.files.wordpress.com/2009/06/darek-sugier-milosc-i-wolnosc-poza-cialem.pdf

ja miałam , śniło mi się ,że dom na przeciwko mojego zamienił się w sklep typu polska chata i pomyślałam łeeee:D fajnie nie dość ,że będę miała blisko na zakupy to jesze pozbyłam sie tych popierdolonych sąsiadów z przeciwka:D jak ja się cieszyłam. Rozczarowanie i to przeogromne spotkało mnie po przebudzeniu :(

Czy to byl sen świadomy to bym sie zastanowił bo takich to bym obliczył z tysiąc. A tak naprawde mialem jeden bez ćwiczeń i gdy uświadomiłem sobie ze to sen to moglem isc gdzie chce i dzialo sie co chce.żadne durne koszmary.raczej śniło ci sie ze odzyskałas świadomość.