Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulaaa1111

czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość ha ha ha aż monitor
oplułam ze śmiechu :D:D:D do lekcji dziecko, do lekcji...

chyba zwariowałaś, ewentualnie mozesz ćwiczyć zeby wymodelować sylwetke ale żadnego odchudzania! i nie słuchaj tych co ci beda zaraz wmawiać ze masz tłuste uda itp:)

Gość robert89
Jak dla mnie to wyglądasz bardzo dobrze. A ktoś Ci powiedziała że jesteś gruba?? Czy sama wpadłaś na to?? :)

Gość profesor resor
widzę że niewiele ci brakuje do nadwagi klinicznej, zalecam zastosować dietę NŻT

Gość o litości
Mam identyczną figurę i uważam się za bardzo szczupłą;)

Jesteś tak obleśnie gruba, że do teraz czuję ciarki po tym, jak zobaczyłam twoje zdjęcie. Masz mnóstwo sadła, tłuszcz się wylewa; pewnie żresz jak świnia. Nawet stopy masz z nadwagą:(

Gość woocekaczka
Nie jesteś gruba, ale trochę sportu by nie zaszkodzilo - nie dla schudniecia, tylko dla spreżystości ciała

Gość dziewczę jesteś chudzinka

Gość fiolka173
dziewczyno, jeżeli myślisz że jesteś gruba, to lepiej daj sobie spokój z takim myśleniem. Masz bardzo ładną figurkę! praktycznie nic jej nie trzeba, ale żeby utrzymać ja w takim stanie powinnaś uprawiać jogging.. I mówie ci, nie zadręczaj się tak, bo jeszcze w anoreksję wpadniesz... Ja moge Ci powiedzieć, zazdroszczę ci figurki, choć wcale nie uważam, że jestem gruba! Ja mam 157 i ważę ok 52 kg.

Gość jesteś szczupła co nie oznacza
że twoje ciało wygląda apetycznie

Z figurą wszystko ok ale z główką nie bardzo zamiast dietetyka lepszy będzie psycholog :)

Gość o zalu
specjalnie pewnie dodałas zdjecie, zeby wszyscy podziwiali twoje ciałko, nie jestem gruba i dobrze o tym wiesz, wiec po co robisz z siebie głupka?

do 'o zalu' wcale nie miałam takiego zamiaru! chciałam poznać opinię innych i to wszystko! ... soryy ale jesli macie zamiar dodawać komentarze podobne do tych które napisali: 'Klitajmestra' 'stultissimus' 'profesor resor' 'ha ha ha aż monitor' ;] to lepiej się nie wysilajcie.. dziękuję wszystkim za szczere opinie ;)

Gość o zalu
no to moja opinia jest taka: dziecko wez sie do nauki, bo skoro masz 16 lat to czekaja Cie testy ukończenia gimnazjum

Gość młooodaa
ulaaa1111 a jakie masz wymiary? ;> wg mnie figurka b. ładna :)