Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna ibiza

imie dla córki Patrycja,co sądzicie?

Polecane posty

Gość słoneczna ibiza

mam dylemat już za mc urodzi sie nasza córeczka i zupełnie nie moge sie zdecydować jeszcze pare tyg temu byłam pewna że tak nazwe a dziś sama nie wiem,mąż proponuje Paule lub Julie. dlaczego Patrycja ? ponieważ żadko nadaje sie już dzisiaj to imie a zależy mi by było to ładne imie ale nie pospolite,nie przepadam za starymi typu Anna Joanna etc. wiec pomyślałam o tym co sadzicie ?:)

Ja osobiscie nie przepadam za tym imieniem, ale nie przejmuj sie opiniami innych. Nadaj coreczce takie imie, jakie Wam sie spodoba:-)

Gość słoneczna ibiza
nie przejmuje sie tylko nie chciałabym potem żałować,bardzo podoba mi sie zdrobnienie Pati

Gość martuuulka
Moj synek ma na imie Patryk,wiec patrycja tez mi sie bardzo podoba.

Gość woocekaczka
Mnie się nie podoba. To juz Paula albo Paulina lepsze. Tez nie są to moje ulubione imiona, ale według mnie ładniejsze niż Patrycja

ładne ;) tylko cięzko zdrabniać ale dziewczynki Patrysie -są energiczne,ambitne i odważne i pełne radości (mam 2 w otoczniu) a pózniejsze Patrycje -to farciary ;)

Gość wszystkie patrycje
Wszystkie Patrycje, które znam są brzydkie i i jakieś takie mało inteligentne, a zadzierają nosa, że hoho. Ale to tylko moje zdanie.

Gość mama65
Moja corka ma na imie Jessica. Jest wszędzie rozpoznawana a i imię sie jej bardzo podoba. W tym roku konczy 19 lat. Pozdrowienia