Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydactwo_55

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość brzydactwo_55

Mam tego dość... Patrze rano w lustro i zawsze to samo - wielkie usta , oczy jak u żaby , grube włosy jak u konia ... poprostu masakra ;// Pamiętam że od małego patrzałam na moje koleżanki - delikatne blondynki ,szczupłe z niebieskimi oczkami- aniołki .. A ja? szkoda gadać ;//

przecież ona to pisze, żebyśmy jej wszyscy odpowiedzieli, ze chcielibyśmy wyglądać tak jak ona. Tyle, ze z jej opisu wychodzi, ze ona jest naprawdę paskudna a więc zostaje mi tylko złożyć wyrazy współczucia :o

Gość niektore
zaby maja ladne oczka :D

Snaefridur -- masz czadową stopkę!!! Rewelacyjna!!! Usmiałam sie jak "kuń" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

brzydactwo_55 nie wiesz co to babski tuning ... ?? trzaśnij sobie make up ... ułóż ładnie włoski , wyprostuj ... czy zrób pasemka.. czy zrób loczki ... zamaskuj niedoskonałości i git !

Jest GENIALNA!!!! Teraz tak sobie siedze i myślę, co tu by ciekawego jeszcze można by bylo wkleić, ale jakos nic mi nie przychodzi do glowy, a Tomek i kupka sa the best !!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Przepraszam, że sie tu wbiłam z moimi prywatnymi zachwytami.;) A co do tematu, to pamiętaj autorko, choćby nie wiem co to stare przyslowie: "KAŻDA ZMORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA" 🖐️