Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogorek

martwa jedynka

Polecane posty

otóż przez moje zabieganie, zaniedbanie oraz przez złe leczenie kanałowe (innego dentysty) mam martwą jedynke [która sie złamała.. ] byłam dziś u dentystki NFZ i ona powiedziała że nie ma szans go leczyć jest do wyrwania z korzeniem gdyż pruchnica go zaatakowała..i mam pytanie wiecie może jaki koszt jest wstawienie jedynki ?? może mostkowe itp ? :(... bła\gam o odpowiedzi ..

Gość jdjfkjsdkvnx
Ja na Twoim miejscu poszłabym do prywatnego stomatologa.. kiedys poszłam do jednej babki i ona tez, ze zab do usuniecia i ja pmyslaąłm, dobra jestm juz u iej, to niech robi co trzeba i wyrwala, a potem u prywatnej stomatolog, bardzo dobrej zreszta, dowiedzialam sie, ze zab mozna bylo wyleczyc..mialam zdjecie rentegnowskie zeba, wiec widziala w jakim stanie jest zab, a tamtej sie nie podobal, bo niektórym najwygodniej wyrwac, a potem wstaw i najlepiej u nich...

no włąsnie a zdjecie rentgena ona wziela .. bylam zrobic zdjęcie 2 zebow [placilam 40 złoty] a ona mi nie oddala tego ..

też racja. Zdjęcie rtg było? Bo może korzeń jest zdrowy i można odbudować. Implanty są droższe dużo

Gość tylko prywatnyoni maja sprzęt
i takie rzeczy to dla nich nic trudnego-idź do dobrego prywatnego!zdziwisz sie!!!

Gość mój mąż poszedł z zębem do nfz
powiedziała mu,ze tylko do chirurga,bo korzeń w zatoce(widziała to na zdjeciu!!!)mąż się wkurzył,poszedł do prywatnego ,on obejrzał zdjecie i po kilku minutach było po wszystkim....ci z nfz to często lenie nie chce im się co trudniejszych zabiegów robić i pieprza bzdury!

Gość a zdjęcie jest Twojezapłaciła
ś za nie!domagaj się stanowczo!