monia231 0 Napisano Luty 18, 2010 Hej Dziewczyny!!!! Biore mercilon od roku i jakies 2 miesiace temu zaczełam sie źle czuć i jak wziełam ost tabl z opakowania to postanowiłam całkiem odstawic. Była 7dniowa przerwa na 3 dzien było krwawienie slabe i trwało tylko kilka dni (to juz drugie takie). Po przerwie juz nie biore tabl i we wtorek zaczełam plamic na brazowo boli mnie podbrzusze czasem w dzien czesciej w nocy. Dzis jest 3 dzien jak nie biore tabl. CZy ktoras z was tak miała???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaniepokojona 26-10 Napisano Luty 18, 2010 Spokojnie. po odstawieniu rożne rzeczy mogą się dziać. Jeśli plamienie nie jest duże i i nie utrzymuje się długo to nie powinnaś się mrtwić. Jesli nie- to idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Luty 18, 2010 Dzieki za odp. Plamienie nie jest duże ani czeste tylko wtedy kiedy cos ciezkiego nosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach