Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opole

libido

Polecane posty

Gość opole

hej wiecie moze jak zmiejszyc libido u kobiety sa na to jakies tabletki albo cos innego?

Gość opole
dlaczego herezja

Gość Bzzzykacz
większość mężczyzn cieszy się, jak im się trafi wysokolibidowa kobieta. Najlepszym sposobem na kobiecy popęd jest... zaspokoić jej popęd ;-) Weź ją po prostu porządnie wy......dol

Gość opole
sorki ale to ja jestem kobieta i moj partner nie wyrabia dlatego chce go zmiejszyc jak by moj facet chciał by mnie pozadnie wyjebac to problem był by z głowy

Gość opole
jest wiele takich przypadków tylko w teori facet zawsze moze niestety w praktyce jest inaczej wiec ma ktos pomysł jak zmiejszyc libido??

Gość kup sobie DOGA dużego DOGA
!!!!! :)

Gość opole
nie chce zmmieniac faceta kocham go i mam zamiar byc z nim juz zawsze pytam sie jak zmiejszyc libido wiec sorki ale darujcie sobie komentarze zmien parnera albo kup doga to nie jest odpowiedz na moje pytanie

wbrew pozorom Panowie..istnieją kobiety,które mają częściej ochotę,niż ich mężczyźni..:)

opole..raczej jakieś chemiczne zmniejszanie popędu nie ma sensu,porozmawiaj ze swoim facetem i postarajcie się znaleźć rozwiązanie..

Gość opole
rozmawiam z nim mowie mu ze chce jeszcze bomi nie wystarczaa on ze albo chce mu sie spac albo nie jest maszyna meczy mnie juz to ciagłę proszenie to jest kompromitujace tym bardziej ze zazwyczaj i tak niczego sie nie doprosze ostatnio mu powiedziaam ze chyba bede musiałą wibrator sobie sprawic to sie dziwnie popatzrył

Gość opole
heeh widze mała ze mamy podobne problemy jaksobie z tym radzisz???

Gość djhoidjhiojoijho
bo wam sie podobają agresywne byki to macie teraz za swoje, tacy sie dobrze nie ruchają

Gość Tionee
to nie jest żaden ewenement, coraz czesciej faceci nie wyrabiaja

opole..szczerze mówiąc nie radzę:)staram się przekonywać:)mojego faceta,ale różnie to bywa..taki los:D

Gość djhoidjhiojoijho
nie z palca, nie z penisa, tylko z badań seksuologów agresywne mężczyzny nie umieją prowadzić gry miłosnej i choćby na początku związku dobrze ruchali to potem im siada, bo agresywny = egocentryk a taki dobrze w łóżku robic nie może

Gość opole
ech oj my biedne ja chciałam wypróbowac metode zeby zrobic sie obojetna odmawiac mojemu jak on chce ale niestety nie potrafie sobie odmówic tez przyjemnosci

Gość opole
moj facet wcale nie jest agresywny jest kochaniutki czuły troche głupiutki i niekiedy jak dziecko

djh..twoje statystyki czy też badania nijak się mają do mojej sytuacji..bo mój facet nie jest ani agresywnym..ani bykiem..więc daruj sobie te mądrości..:P

Gość opole
mała a poile macie lat jak czesto to robicie

23 i 24,no i to różnie, bywa,że codziennie i wtedy jest ok,ale bywa,że jest kilka dni suszy..no i wtedy wiadomo..lipa..:P a wy?

Gość opole
w tym roku ja 23 on 26 i tze jak sie widzimy to codziennie jak go wyprosze albo zaszantarzuje to mam 2 razy dziennie ale to zadko

Gość prawiczek23
chciałbym taką co tak czesto chce:)