Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papilotka

Sposoby na poprawę nastroju na koniec zimy

Polecane posty

Gość papilotka

Macie jakies sposoby na poprawę nastroju jak taka pogoda za oknem? Siedzę w pracy i już do niczego nie mogę się zmobilizować, pomocy!!

Gość polecam mały orgazmik

ja chodze do fryzjera i do kosmetyczki o albo zakupy :)

Gość nie obraź się ale
sorry że śmiem zwrócić uwagę, ale z tego co piszesz to wynika że jesteś w pracy a w pracy się przecież chyba pracuje z tego co wiem. No chyba że się coś zmieniło odkąd uchwalono prawo pracy.

Gość Simona1811
Kiedy zima się kończy, ja budzę się do życia. Po pierwsze wykupuję karnet na fitness. Po drugie wyszukuję zajęć na fitnesspark.pl . Po trzecie zaczynam regularnie trenować, rozciągać się i robić wszystko co pani instruktorka sobie zażyczy i ani się obejrzę, do maja mam ciało 19latki :)

Gość piekna 19 latka
Simona, bez urazy ale chcialabys hahaahahahaha buahahahahaa

Gość Simona1811
No przepraszam! Pokaż mi swoje zdjęcia, to porozmawiamy! Mam siostrę 18 letnią i na imprezach ludzie pytają czy jesteśmy bliźniaczkami. A ona wygląda na na młodszą niż jest. To chyba mówi samo za siebie. Fitness i solidna dieta działają cuda ;]

Gość gość
Kilka lat miałem beznadziejne samopoczucie . Z kazdym miesiacem było coraz gorzej .Co czułem ? lek, smutek, przygnebienie, miewałem mysli samobujcze, czasem te mysli przechodziły w czyny ( nałykalem sie trutki na szczury - oczywiscie wszystko zwrocilem,probowalem podciac sobie zyly ale w trakcie stchorzylem -znaczy nie do konca - zostala blizna ). Punktem zwrotnym było dla mnie oczyszczenie aury. Zawsze myślałem że nie ma dla mnie ratunku. Jednak oczyszczanie ze strony http://energiaduchowa.pl pozwoliło mi stanąć na nogi. Zacząłem mieć więcej energii w codziennym życiu, co przełożyło się na jego jakość. Chyba mogę wreszcie powiedzieć o sobie, że jestem normalny.