Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thhyj5jj565

czy uważacie, że kochanie się z facetem przez ubranie

Polecane posty

Gość thhyj5jj565

kiedy on jest mega napalony, a Ty nie chcesz tego z nim zrobić...tylko chcesz po prostu być z nim blisko,poznać się w łóżku najpierw..to dziecinada???? ja mam 21 lat, mój chłopak 28 i tak właśnie ostatnio było,.bo jeszcze nie chciałam się z nim kochać (znamy sie dopiero 2 miesiące) i on miał orgazm...ale byliśmy tzn. ja byłam w strinach i koszulce, a on w bokserkach........było fajnie :) ale myślicie, że to głupie?zrobiliśmy tak 2x..co o tym myślicie?

Gość calkiem normlane

Gość no i dobrze tak
myślę, ze to fajne doznanie, poznawanie swojego ciala, swoich potrzeb, mozna i tak a nie od razu "na całego"...nastepnym razem można się popieścić już bez ubrania, będzie jeszcze fajniej:)

Gość no i dobrze tak
i to wcale nie jest dziecinada!

Gość thhyj5jj565
czy to nie głupio jak facet dochodzi w swoje bokserki?? myślicie, że to dla niego też może być przyjemne??? miał orgazm i to nie mały...było fajnie ale zastanawiam się czy to nie głiupie po prostu? aha, i nawet go TAM nie dotykałam...nie dlatego, że nie chcialam, tylko, że właśnie baaardzo chciałam i wiedziałam, że to się może "źle" skończyć wszystko polegało na dotykaniu się, ocieraniu i ostrej ofensywie przez ubranie. myślicie, że to mogło być fajne? niech się ktoś wypowie. proszę

hmmm ja takie rzeczy robiłam mając lat 17-18 i było bardzo fajnie....nie sądzę żeby to był dziecinada....ale nie wiem jak na to spojrzeć z punktu 28 letniego faceta....mój obecny byłby załamany sądzę ale on jest seksistą a to też skrajność...myślę że byłoby Twojemu facetowi niefajnie gdybyś robiła coś wbrew swojej woli...natomiast jeśli miał wcześniej partnerki seksualne to zastanwiam się czy długo wytrzyma tak przez ubranko....

Gość no i dobrze tak
przeciez autorka nie napisała, ze tak bedzie juz zawsze....jest chyba początkująca:)

no właśnei nie trakowałam jej wypowiedzi jakoby miało tak być na zawsze....ale na jakiś czas i ja zatanaiwam się jak każde znich będzie odczuwało kiomfort seksualny przez ten okres...

Gość no i dobrze tak
jeżeli chłopak ją kocha to poczeka na TEN moment:) a widać już mu zależy bo nie nalegał..

heheh ale pytanie było czy to dziecinada i czy mogło mu to sprawić przyjemność a nie czy ją kocha :) mam nadzieję że się kochają...bo to powinno być podstawą w każdym związku :)

eeee ale autorka nie traktuje tego jako antykoncepcji tylko rodzaj pieszczot....

Gość no i dobrze tak
oj, somsiadko...czepiasz sie słówek:):)

Gość no i dobrze tak
że to niby ja jestem...

Gość no i dobrze tak
aha...a autorka już nie zainteresowana:)

Gość no i dobrze tak
ale tym razem beeezzzz.....ojjj:)

Gość no i dobrze tak
mam nadzieję, że wwwwww...bo nastepny temat mógłby być "kochałam się beezzz..czy jestem w ciąży?":)

Gość thhyj5jj565
wcale nie :) jestem i czytam..... dziękuję za odpowiedzi.... może jeszzce ktoś coś powieeee?

Gość do góryyyyyyyyyy
upupuppu

ja tak robilam z chlopakiem nie raz i wiem ze mu sie to podoba;))

Gość thhyj5jj565
Niestety będę teraz prała te bokserki w które on się spuścił :(