Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos sie dolaczy

zbędne kilogramy po ciązy

Polecane posty

Ja już po obiadku.Zjadłam lekką zupke na rosołku i mi wystarczy.Jak tak można mówic do kochanej osoby,ze jest gruba itp.Od mojego męża nigdy nie usłyszałam przykrego słowa!

Nie rozumiem po co te złosliwosci?Masz z tego frajde?

83 naucz sie czytac ze zrozumieniem !!!! ten krem jest na rozstepy i celulit a ja nie pisalam ze mam celulit żałosna....

Jak wychodziłam ze szpitala dostałam taką książeczke z programem cwiczen dla kobiet po porodzie.Może też macie?Są tam pokazane cwiczenia już w pierwszej dobie połogu.

dziewczyny ja juz wrocilam..zjadlam wlasnie obiadek :P (filet gotowany z warzywkami) tylko nie mam opcji na kolacje ..hm... aaa i chcialabym :) nic nie jesc po 18godz (zobaczymy czy sie uda) jak obiadek sie trzoszke ulozy zabieram sie za brzuszki a niedowiarką -DZIEKUJEMY

Gość ryniu2
83 po co bijesz pianę :)

Gość ryniu2
No brawo :) ja nie uraczyłam obiadku :( bo mój mały cały czas wisiał na piersi i nie miałam jak :( Teraz przysnął,więc szybko biorę się za siebie make-upik itd. :) Mój mąż też pilnował i pilnuje mojej sylweti,ale myślę,że to dobrze. Lepiej taki facet niż taki co głaszcze po główce,a potem rogi wali :(

Gość ryniu2
Dziewczyny trochę z innej beczki,a może i tej samej bo to też do sytwetki należy. Powiedzcie jakie staniki nosicie/ nosiłyście po porodzie. Czy takie do katmienia, czy normalne tylko większe. Pytam bo te do karmienia są raz aseksualne,a dwa strasznie mi po nich wiszą cycki bo one mało usztywniają. Moja siostra poradziła mi,abym nosiła normalne tylko większe bo po tych będę miała zwis do pasa :(ale ja słyszałam,że te normalne to niby mogą wstrzymać laktacje-fiżbiny?? Co Wy na to?? Pewnie 83 zaraz się dołączy,że "nigdy nie będziecie mieć pięknych jędrnych piersi" buhahahahaha. Smutni są tacy ludzie. Bez priorytetów. Siedzą na forum i robią sobie dobrze wypisując bzdety myśląc,że dowalą tym innym ludzi. Dobrze na 5 minut. A życie jak zostało smutne tak zostanie :( Teraz mi jest sumtno,że 83 taki/taka smutny/a. :(

Gość maaajjjaaa
nosilam takie do krmienia, sa wygodne jak dzidzia co chwile chce cyca, mozna kupic takie na fiszbinach i dobrze trzymaja biust, a jak ci wygodnie karmic w zwyklych to mozesz nisic zwykle, wszystko zalezy od ciebie wazne zeby stanik byl wygodny do noszenia do karmienia i dobrze trzymal biust

Hop hop,wszyscy poszli już spać,czy imprezujecie w ten piątkowy wieczór?

Gość ryniu2
no hejka.Jeszcze ja jestem :)ale wymiękam bo mały mi nie daje spokoju.Wciąż jest głodny. Dałam mu sztucznego i odpadł. Cycki mnie już bolą :( mamy dylemat,czy jak mam problemy z poakrmem ( w rezultacie jest go dużo,ale za mało dla mojej dzidzi) to czy mam dodatkowo męczyć się z laktatorem?? To tak cholernie boli :(

Niestety nie mogę Ci nic poradzić,bo ja od początku podaje mleko modyfikowane:-(

przepraszam Was dziewczyny ale mialam problemy wczoraj z kompem,musielismy wgrac nowego windowsa,i niestety ponad 1000 zdjec szlak trafil :( ja jestem mocno przeziebiona i dzisiejszy dzien spedze pewnie w lozku o ile mi dzieciaki pozwolą,boje sie bardzo o malego zeby sie nie zarazil :( co do pokarmu...ryniu2 czym wiecej bedziesz go sciagala tym wiecej bedzie sie go zbieralo(produkcja) :P wiec najlepeij jesli juz naprawde sie meczysz ,sciag ale tylko troszke (nigdy do konca) ja tez chce przejsc na butelke i teraz wprowadzilam mieszane czyli w nocy cycek a w ciagu dnia 3 razy butelka reszte jak jest glodny daje cycka u mnie z dietka chyba dobrze zero slodyczy,ciemny chlebek i nie ma mowy o obiadaniu sie a co u was?

Gość ryniu2
A ile już karmisz? nie boisz się,że przez tą butelkę mniej będziesz miała pokarmu? U mnie z dietą cienko. Wczoraj obiad zjadłam dopiero o 19 :( nie mam czasu przy dwójce dzieci na normalne odżywianie się. Dzisiaj zaliczyłam z małym pierwszy spacerek. Mordęga na maxa. Wszędzie kałuże i dziury. Spociłam się strasznie, wogóle strasznie się pocę. Jestem 3 tyg. po porodzie i czy to możliwe,aby jeszcze ze mnie schodziła woda? W ciąży strasznie puchłam :(

Hej dziewczyny.Ja tez się nie poddaje.Zero slodyczy i tłustego.Zaraz bede jadła obiadek.Ryz i kotlety z marchewką.Fakt,na dworze dziś straszna chlapa.

Tez tak puchłam w ciąży,przez co wylądowałam w szpitalu

Tez tak puchłam w ciąży,przez co wylądowałam w szpitalu

ryniu 2- synek ma 6 tyg i tyle karmie :) dzis zjdlam 3 ciastka :o tragedia ach ta moja silna wola,za to kolacja bedzie tylko owoc :) dziewczyny czy karmiac moge brac tabletki na gardlo streptils?

mysle ze 3 tyg to jeszcze calkiem mozlwe ze opuchlizna bedzie schodzic...polog trwa 6 tyg

Gość Ryniu2
a ja wypiłam lamkę wina i mam nadzieję,że maluszkowi nie zaszkodzi :(

Gość ryniu2
Co do tabletek nie mam zielonego pojęcia,ale powinna być info w ulotce. Jeśli nie ma to pewnie możesz. Wczoraj spotkałam się kumpelą,która nosi pas ściągający (wygląda jak gorset) i sobie bardzo go chwali. Założyła go ju po porodzie,ale jakoś nie mam przekonania bo podobno takie rzeczy można 6 tyg. po porodzie?