Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc dla małej

ważne wasze zdanie - pomóżcie ? zostało mi pare dni...

Polecane posty

Gość pomoc dla małej

a parę dni moze godzin bede miała dzidziusia córkę i wciąż nie mam imienia , mam dylemat pomiędzy : -nadia -laura - hanna - michelle (czyt miszel) -leah (czyt lija) dodam ze nie mieszkam obecnie w polsce stąd te nie polskie imiona takze pomocy!!!! co wam sie podoba z tych imion!!!???????????????????????????//

Gość jestem zzzaa
hanna i leah, tylko nie laura

Gość a jak masz na nazwisko
trzeba wybrac tak by nie kolidowalo z nazwiskiem... mnie sie podoba michelle, laura i potem hannah

Gość a ja tez zza granicy
ja tez w ciazy i wybralam 2 imiona... corci bym dala alicia, a chlopczykowi mateusz (a wiem ze bedzie chlopak) choc pewnie obcokrajowcom bedzie trudno je wymowic ,ale moga mowic matt a moja pierwsza corcia ma victoria

Gość no to juz leah

Gość pattii-88
ja mam corcie o imieniu nadia

Gość jusaa
znajomi mają córeczkę layla (lajla) jeśli już takie ci sie podobają.. michelle też mi sie podoba

Gość mamma Karoliny
jak nie możesz się zdecydować to zawsze można poczekać z wyborem imienia do narodzin. czasem tak się zdarza, że nie mamy konkretnego wyboru bo wszystkie imiona wydają się "nie takie" a później gdy urodzi się dziecko wystarcza dzień lub dwa i będziesz wiedziała, jakie imię pasuje bo czasem dziecko po prostu wygląda jak Hanna (dla przykładu) :) życzę szybkiego porodu i wielu radości z bycia mamą