Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagusia134

operacja na torbiel!

Polecane posty

Gość aagusia134

hej bylam dzis u ginekologa i wykryto u mnie torbiel na jajniku! ginekolog dal mi skierowanie do szpitala i powiedzial ze prawdopodobnie bede miala operacje?czy to konieczne?? a moze ktoras z was miala juz operacje na torbiel?? jesli tak jak to wyglada?? i ile czasu jest sie w szpitalu?prosze o odpowiedz

Gość ghjkl

Gość ghjkl
tez mialam torbiel jajnika,najpierw lekarz przepisal mi tabletki hormony,a jak sie nie wchlonie dopiero operacja,ale udalo sie bez operacji

Ja tez mialam isc na operacje torbielki.Jednak chcialam wyprubowac jakis innych metod.Poszperałam troszke w necie i wyczytalam,zeby jesc wodorosty i ogolnie zmienic diete na ekologiczna i zdrowsza.Przedewszystkim soja jest wskazana dla kobiet.Kupilam wiec sobie spiruline i chlorelle -to sa wodorosty rzeczne w tabletkach.Oczywiscie kupowalam tylko 100%naturalne i ekologiczne.Kilka razy w ms jadlam tez sushi i pilam zupke miso.Kiedy po pol roku poszlam na kontrol, lekarz zrobil oczy.Torbiel sie wchlonal.Teraz te co jakis czas jeszcze jem te w tabletkach wodorosty dla podtrzymania efektu.Jadlam 15 kapsulek dziennie.Musze tez dodac,ze wodorosty i soja pomagaja w miesiaczce.Nie mam boli i czuje sie w tych dniach jakbym wogole nie miala okresu.Kiedys bez tabletki p bolowej ,by sie nie obyło.Co do tabl anty..no coz tez je bralam ,torbiele znikly,ale zaraz wracaly jak przestalam brac te anty.Dlatego wole juz zjadac wodorosty ,a nie jakies hormony,ktore zaburzaja moj organizm.