Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose26

Zakochałam się w chłopaku który ma dziewczynę

Polecane posty

Gość rose26

Opowiem wam moja historie od początku ... Poszłam w odwiedziny do mojego dawnego kolegi z dzieciństwa... podczas wizyty w szpitalu na tym samym odziale leżał jeszcze jeden chłopak miał na imię Rafał.... Czasami zerkałam na niego gdyż spodobał mi się , widziałam , że on także na mnie patrzy . W pewnym momencie nasze spojrzenia się zeszły. Będąc w szpitalu zamieniłam z nim może ze 2 zdania . Co mu się stało i gdzie chodzi do szkoły ? To mi wystarczyło żeby go odnaleźć . Poszukałam go na NK i tak go znalazłam. On ucieszył się , że zechciałąm do niego napisać . Sam nawet chciał mnie poszukać , tylko byłam pierwsza ;) Pisaliśmy ze sobą na gg . Dowiedziałam sie , że przenoszą go do innego szpitala .. On zapytał czy go nie odwiedzę ... powiedziałam dlaczego nie ... ;)Nasze spotkanie było cudowne do momenty gdy nie dowiedziałam się , że on ma dziewczynę ... Powiedział mi , że jego "związek" jest dziwny , dziewczyna żadko ma dla niego czas, ost spotkali się 3 mies. temu ... powiedział także , że jest pewien , że go zdradza... Mi jednak było bardzo przykro ,że ma dziewczynę... Łzy same nachodziły mi do oczu ... On też zaczął płakać ... Było mu smutno , żę ja się przez niego płaczę .. Próbował mnie chwycić za rękę ... jednak się bał ... Na pożegnanie podałam mu rękę ... On mi ją chwycił widać było , że chciał mnie pocałować .. jednak puścił moją rękę ze łzami w oczach ... 2 spotkanie było już inne ... dałam mu walentynkę taką po koleżeńsku ... Było mi głupio ,że nie mógł się zrewanżować ;) Jednak mi to nie przeszkadzało ..Tego dnia ... chwycił mnie za rękę ... Widać było, że bał się tego , myślał ,.że źle mogę na to zareagować . Pożegnanie było dł.... chciał mnie pocałować .. patrzył się na mnie przez 10 min ... na jego twarzy było widać zdenerwowanie .. Przytulił mnie ... po raz pierwszy ... i pocałował jednak w policzek ... Nasze ost. było zupełnie inne od poprzednich .. W tym dniu ... był bardzo otwarty da czułości , że tak to ujmę.... Głaskał mnie po policzku ... a mi leciały łzy z oczu ,... Kiedy ja go głaskałam to dotykałam jego warg .... :( On zamykał oczy ... Przytulaliśmy się do siebie .. Nadszedł czas pożegnania...W końcu chciał mnie pocałować w USTA ... ale ja głupia przypomniałam sobie , że ma dziewczynę .. i się lekko odsunęłam ... Przytulił mnie mocno .. i pocałował w policzek ... jednak po chwili lekko pocałował mnie w usta ... ,że nawet tego nie poczułam ... Po wyjściu ze szpitala napsiał mi sms , że przeprasza mnie ,że mnie nie pocałował ....Pisał , że kiedyś to się stanie , że w końcu się pocałujemy .... Czego on też bardzo chce. Proszę co mam o tym myśleć ... jak postępować... i czy on się mną nie bawi ??

Gość Niteczka z igłą1
Jak dla mnie to że ma dziewczyne , która jak mówisz go zdradza, nie ma dla niego czasu nawet jak jest w szpitalu to chyba nie porozumienie... Może jesli by wszytsk owyjasnił i nie zalezy mu na tematej dziewczynie by Wam się udało..zwłaszcza ze widac prawdopodobnie coś iskrzy...Jednak tylko szczera rozmowa pomoże.