Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggghghghghghg

dlaczego kobiety uwazaja ze mezczyzni to wieczne dzieci??

Polecane posty

Gość ggghghghghghg

Gość czerstwy Czesio
bo same sa wiecznymi dziecmi i w ten sposob probuja to ukryc, odwracajac uwage od siebie

Bo większość kobiet to niestety kwoki domowe, które nie zajmowały sie w życiu niczym innym niż pranie, gotowanie, krzyczenie na dzieci i oglądnie seriali. Czasem też spotykają sie na zakupach i obgadują sąsiadki. Obgadywanie jest oczywiście związane z nieumiejętnością wykonywania w.w. czynności przez inne kwoki.:P Dlatego że ich świat jest tak ograniczony wydaje im sie, że wszystko co nie jest związane z byciem kwokom domową to dziecinada:P...ergo mężczyźni to wieczne dzieci. Może być?:P;)

Gość są kwokami więc żeby
czuć się użyteczne potrzebują jakiegoś "dziecka" do opieki. wtedy całemu światu mogą wmawiać jak ważna jest ich życiowa misja (siedzenie na tyłku w domu) bo bez nich ci mężczyźni zginęliby w męczarniach (na skutek głodu, ewentualnie braku umiejętności wrzucenia skarpet do pralki). To nie dotyczy wszystkich kobiet. Ja np. kwoką nie jestem, ale też nie uważam mężczyzn za dzieci i drażni mnie takie coś. I to wkurzające "męczennictwo" kur domowych

🖐️ To zjawisko nie dotyczy tylko kur domowych:P I tak politycy uważają, że wszystko oprócz walki o władze to dziecinada, wojskowi, też swoje myślą jak również wszystkie inne grupy społeczne, które z powodu specyfiki zajęcia mają ograniczone horyzonty;)

Ale jeszcze tak mi przyszło do głowy, że jednak sporo facetów faktycznie czekałby marny los: głodówka bądź zatrucie oparami ze skarpetek gdyby nie kochane kwoczki...hehe;)

Gość up uppppu pupup

Gość bo to prawda
Myślą tylko o cyckach i jedzeniu !

Dlatego że faceci sa totalnie nie odpowiedzialni i dbają tylko siebie.