Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cooltaste

MAM JUŻ TEGO WSZYSTKIEGO SERDECZNIE DOŚĆ!

Polecane posty

Cześć, Witajcie. Jestem normalną polską Kaśką, trochę bardziej ugizdraną charakterologicznie bądź nie. Mam 20 lat, kilka miesięcy temu porzuciła mnie miłość mojego życia (do tej pory tak uważam), przytyłam, ważę 90 kg i mam 170 cm wzrostu, więc wyglądam jak ogromny żelbetonowy klocek. W dodatku moje ciało wygląda jak ciało.. 50 latki, mojej matki wygląda niewiele gorzej. Mam jakąś okropną skazę białkową, obwisłe wielkie cyce 75/E, rozstępy, cellulit, blade piegi i ani jednego mięśnia. Wyglądam jak obrzydliwy, wielki pasztet zasłonięty namiotem. Niejednokrotnie chciałam się odchudzać, ale nigdy nie miałam zbyt wielkie odwagi, a nawet i chęci - motywacji. Co mnie ma zmotywować, skoro wyglądam tak jak wyglądam i boję się,że po odchudzaniu będzie jeszcze gorzej ? Z piersi zrobią się dwa zwiędłe kabaczki, brzuch będzie jak tafla niewyprasowanej skóry,a nogi jak dwie parówki? Poza tym czy moja druga broda (tak, jakby tego było mało mam podwójną albo i nawet potrójną brodę) się wciągnie? To imposible. Nie mam siły, kobitki nie mam siły. Zastrzelcie mnie, kupcie 100 kg kapuchy i będzie bigosu na 10 lat.

Gość jdggdcb
na vitali jest dziewczyna co schudla z 105 kg do 61 dala rade i wyglada super, ty tez potrafisz

gdzie na vitali ? W ogóle czy istnieją takie strony z wynikami różnych osób? Jak wyglądali kiedyś i teraz? :)

Gość o tutaj masz temat z
metamorfozami osób odchudzających się: www.dieta.pl/grupy_wsparcia/sukcesy-w-odchudzaniu/134-zdjecia-przed-i-po.html polecam :D

Dziękuję Wam ślicznie :* Powiedzcie, co sądzicie o diecie białkowej, ale bez kitowania.

Ja bylam na diecie bialkowej ale nie wytrzymalam na nij dlugo bo bardzo mnie nerki bolaly ale jak Ty nie masz z nimi problemu to chyba mozesz, jesli nie boisz sie kamieni nerkowych :P

Gość kurtney
i jak dietka?