Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darekthebest

co kobieta jest w stanie zrobić żedy przypodobać się mężczyźnie??

Polecane posty

Gość Słowo Prawdy
to bierz Pan maila od porzeczki i traćcie głowę :):):) PS. Tylko jak Wam się uda, to proszę mi wpisać dobry uczynek do dzienniczka :P:P

Może się i dzielą na typy ale ja i tak nigdy żadnemu facetowi nie pokaże ,że ma mnie w 100%. Pomimo miłości lepiej nie tracić głowy do końca :P i być świadom każdej decyzji. Chociaż nie mówię , że trzeba być oschłym. Można przy tym pomimo wszystko mieć dla ukochanego wiele ciepła i miłości ale niech wie na ile może sobie pozwolić:)

Gość Słowo Prawdy
coś tam teges SUCZ -> tictacowa gówniara i z nałogami (hahahahaha) ciężki przypadek :P

Gość Słowo Prawdy
Czarna Rzeczka -> motyla noga! to nie będzie happy end'u?!? :(

Gość
do tego zimna suka - beznadziejny przypadek :P hehe

Gość Słowo Prawdy
sucz -> nie jest z Tobą tak źle = dajesz i dasz radę, tylko rzeczywiście bądź dalej sobą 🖐️ aha i szacun za brak tolerancji zdrady !!!

Gość wszystko za wyjatkiem
tego ze nigdy nie przestanie klamac.

Gość Słowo Prawdy
Rzeczka -> no weź, ja już garnitur na Wasz ślub wybierałem i koszulę chciałem prasować! rozważ to jeszcze raz, pls.... tylko kandydat zdaje się przysnął już przy kompie :P

słowo prawdy zbyt wiele dziewczyn jest do okoła by sobie zapoznawać przez internet jeszcze tego by mi brakowało.Mam złe zdanie do uwaiania się przez internet.Wolę real

Gość Słowo Prawdy
no to się poddaję to Ci zazdroszczę tego reala, bo ja w nim nie potrafię odróżnić tych wolnych od zajętych Dobra dzieciaki (sucz - to głównie do Ciebie), zmykam spać, bo jutro trza się jakoś rano dźignąć. Bye, bye 🖐️

Gość
darek ... - to tak jak ja :) nie uznaje znajomości przez net tzn nie przenosze ich na real slowo prawdy - :* :D

Gość bv8uwhf8qA
nic. albo się spodoba taka jaka jest, albo nie. trzeba byc wolnym czlowiekiem.

Gość
dzieciaki !! osz Ty :P hehe w sumie racja co ja o zyciu wiem :P darek.... - każdy jest wyjątkowy ... i dla każdego co innego wyjątkowym będzie ...

Gość Słowo Prawdy
darek - i Ty Brutusie przeciwko mnie?? To ja tu walczę o Twoje dobro... a poza tym, nie wiesz, że nieobecnych się nie obgaduje, a mnie tu już przecież nie ma bo znikam?!?! Niniejszym zaliczasz oficjalnego minucha :P DOBRANOC! 🖐️

Gość
ja bym się - conajmniej - rozplakala :D za minusa ofc :P a nasza miłośc zakonczy się na owym topiku gdyz jak widze mamy podobne podejscie hehe

Gość
za free :) jak mniemam :P

Gość Coimbra
Teraz ja napisze...jaka byłam głupia:)) A więc...robiłam rzeczy ktorych nigdy wcześniej nie akceptowałam,których nie robiłam...chodziłam na solarium-dla niego:)zakladalam kuse spodniczki-dla niego:)pozyczalam ciuchy od kolezanek by mogl mnie widziec co raz w nowej kreacji-dla niego:)interesowalam sie jego hobby(dajmy na to kochal samochody)ja pokochalam samochody-dla niego:)wpisywalam w google potrawy dla zakochanych i gotowalam:P...-dla niego:)czytałam kazdy numer Cosmopolitan,by doksztalcac sie w lozkowych trikach:)-dla niego:))Udawalam madrzejsza niz jestem(a wszystko wczesniej badalam na necie badz dopytywalam sie u naprawde madrej osoby:)Szantażowałam emocjonalnie,kłamałam,ubarwiałam historie...tak o tak moje drogie,az tak sie...ponizałam:(Normalnie,historie moge sypac jak z rekawa:)niepojeta byla glupota moja:)Coz mi z tego pozostalo?No nadal chce sie"przypodobac"ale juz nie wyprawiam takich glupot:P...Pamietajcie dziewczyny-to faceci maja sie o nas starac,to my decydujemy i wybieramy!:)Szanowac sie znać swoja wartosc i mieć dume(Nie dac sie gnojom:)

Gość
w łózkowych trikach najepiej doksztalcać się RAZEM :P kochana a cosmo tez czytuje - dla nowinek modowych i kosmetycznych ... na przemian z polityką :D