Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki grubasek

Dieta proteinowa ------ 19.02.10 ---- START

Polecane posty

Gość a taki grubasek
hej wam lili- dołanczaj , miło nam :) a u was co słychać

słychac i widać brak konsekwencji :p wczoraj wieczorem znajomi wyciągnęli mnie na piwo - zbrodnia - i na shoarmę - to już zbrodnia do kwadratu :/ - ale frytek nie zżarłam !!!!! ale dzisiaj jestem grzeczna rano- jajecznica bez tłuszczu i soli z 2 jajek ze szczypiorkiem - potem kefir 0% na obiad - gotowany indyk bez soli (kurczę to naprawdę jest dobre ! ) i sałatka : sałata+rzodkiewki+ogórek zielony+ cebulka dymka Pozdrawiam :) A co u Was? p.s. nie ważyłam się ale swobodnie weszłam dzisiaj w spodnie, w które wcześniej musiałam się wbijać ;) więc parę deko pewnie mi ubyło ;) piję dużo wody i herbatki ziołowe (duszkiem i bez oddychania bo ich nie znoszę :p ) ale popijam też zwykłą czarna herbatę - słodzę sobie zamiast cukrem (sypałam płaską łyżeczkę) niepełną łyżeczką syropu klonowego - to chyba nie za dobrze ale mam nadzieję, ze nie az tak bardzo źle bo gorzkiej nie wypiję :(

no i po diecie! musiałam się odstresować po ciężkim tygodniu.....zjadłam wypiłam i lipa !!!!!!!!!!!!!od poniedziałku POSTANAWIAM POPRAWĘ, ale za was trzymam kciuki i gratuluje wytrwałości :)