Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notcrazyatall

niech się to wszystko konczy powiem wam...

Polecane posty

Gość notcrazyatall

dziś doszłam do wniosku, że gdybym się trzymała Biblii to bym wyjechała bo Polska to jeden grzech w sumie i miałabym pracę już dawno, normalne życie, a ja siedziałam w tej Polsce i ciągle tylko "Boże żeby już było normalnie, żeby już to pokończyć " a tu znowu świństwa, sądy, gnojenie. Co w tych ludziach takiego siedzi? Ten las. Bo nikt nic nie robi. Coś strasznego jaka byłam głupia. I nikt mnie opamiętał i dziś - dziś się dal mnie może świat skończyć. W takiej jestem sytuacji. Jakoś sobie poradzę, ale mówię wam LUDZKIE ZERA Z WAS :( Po co wy żyjecie? Żeby sie walić. Koniec. No to ja wybrałam drugą część. Nie można? Czemu :( Polska to wodogłowie. :( Dostałam w łeb od osób z wodogłowiem - pierwsi moi rodzice :( a dalej reszta :(

Gość dobre ziarno...

Gość notcrazyatall
Choć no w sumie jak tak myślę...jednak skąd ten idiotyczny optymizm , że będzie dobrze. Nie wiem :( Było tak tragicznie, jaką ja miałam depresję. Nigdy nie zrozumiem moich rodziców. To złodzieje i koniec :( A reszta całkiem złodzieje, wariaci. Jak mogli? Obym ich nigdy więcej nie musiała oglądać. I ta obłuda kościelna. Oby raz na 3 lata albo wcale. Co za zera. I to 4 rok taki zerowy. I 7 miesiąc bezrobocia. Od roku zero pracy. Matko jakie potwory :( Kanalie :( A największa moja matka. Kiedyś jej powiem wprost TY KANALIOWATA BABO WYGODNICKA !!! I pójdę sobie od niej na 110 tys. km. :(

Gość notcrazyatall
Może to gorszące tak siewyrażać o matce TY KANALIOWATA ZEROWATA DUPO WYGODNICKA ale to prawda :( I jeszcze muszę ją szanować i z nią mieszkam - po co ja żyję w ogóle Boże. Żeby się od tego zera wynieść. Szmata nie człowiek :( A reszta też. Niech sobie piramidę postawią za mną. tyle mnie to obchodzi. i rozkradną wszystko ze śmiechem. I tak są zerami - mogą się tylko pogrążyć do reszty. Nie tak było pod krzyżem Chrystusa - jeszcze mu ubrania podzieliły szmaty ludzkie jak moja matka. :( Do dziś tak jest :(

Gość notcrazyatall
Powiem wam niech się to wszystko kończy - naprawdę. Jak ja oberwałam za rózne rzeczy w życiu, za to,że Biblii nie zjadłam jako protestantka -dosłownie miałam tę Biblię zjeść 10 lat temu. Wiecie jakie to jest straszne gdy pewnego dnia uświadamiacie sobie NIEWIELKIE szczegóły , małe, drobne. Że one są jakby najważniejsze i was prowadzą, ale dokąd? Boże - i NIGDY naprawdę nigdy nie róbcie sobie żadnych nie wiem idoli z ludzi, którzy nie żyją, nawet jeśli coś tam, nie mówcie tak "ach ten to czy tamto" na minus. Bo zawsze trzeba myśleć na plus. A kiedyś te osoby spotkacie i co im powiecie? Wstyd i tyle :( Takie jest życie...

Gość notcrazyatall
A jeśli ktośnie zyje to naprawdę zawsze starajcie się widzieć tylko pozytywne rzeczy jego. Lub nic. Wiecie jaka to jest prawda. Wszystko się na was zemści. Takie jest życie. Jak nie na tym świecie to na innym i tyle :( Ale ja i tak wole teraz i dalej święty spokój. I tak tak jest najlepiej. Nie dajcie się. 🌼

Gość a ja mysle ze jedna troche
crazy :) 🖐️

Gość o jacie pierdziele
tobie odbija

Gość notcrazyatall
Możecie się smiać, ale obojętnie czy człowiek sławny czy nie - nie wolno wywoływać duchów inaczej niż tylko dobrze. Jak to wszystko sie mści. A im ktoś wyżej zaszedł w życiu tym gorzej. Nawet jeśli w piekle się nie znalazł. A cała historia i tak jest w ręku Boga i co to wszystko warte - nasze analizy wszelakie marne. Ale dostałam po pysku od wielu osób, które sobie daremnie komentowałam, a to co miałam olać wychwalałam i co mam ogólnie? Ale mnie sprowadzono do poziomu atoma :( Samo życie ...

Gość notcrazyatall
Ale powiem wam jedynie te narody wychodzą dobrze na całości, które dobrze wyrażają się o swojej historii. Choćby była najgłupsza - coś strasznego to jest. Nie wiem. A jeśli krytyka to ale z innego punktu siedzenia niż wygodny fotel. Bo wszystko Ci się rozleci. Tyle rozumiem na dziś. :( Czasem są kretynizmy równe, a jest spokój, nikt się nie leje i to najważniejsze. Brak wojen. A teraz? Kto to docenia? Nie wiem :(

Gość o jacie pierdziele
mowie ci powaznie zrob cos z sobą bo ci niezle wali na dekiel.

Gość notcrazyatall
To wszystko przez to IDIOTYCZNE forum. Naprawdę. Ale nie tylko . :( Przez pewne straszne osoby też :( OHYDNE i tyle :(((

Gość witamy ponownie
juz myslalam ze zapomnialas o forum p.s. podziwiam twoją twórczość poetycką (ten bełkot) :)

Gość o jacie pierdziele
no tego niewiem ale,,, to co piszesz wyglada jak bys wolala,,pomocy''

Gość witamy ponownie
do o ja cie pierdziele... ona juz nie pierwszy raz tu pisze