Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulaaa25

pocalunek na 2 randce

Polecane posty

Gość asiulaaa25

pozanlam jakis czas temu fajnego faceta, dobrze nam sie rozmawia, wpadlismy sobie w oko, bylismy na dwoch randkach no i na 2 po jego podchodach w koncu dalam sie pocalowac. teraz mam watpliwosci czy to nie potoczylo sie za szybko, jak myslicie czy 2 randka to za wczenie? oczywiscie bylo swietnie, ale nie wiem czy teraz nie wypadaloby przystopowac, zeby cos z tego bylo? co sadzicie? czekam na rady zarowno pan jak i panow , pozdrawiam :)

Gość jak dlugo sie znacie
?

Gość asiulaaa25
no wlasnie niezbyt dlugo i raczej z widzenia..:/ wiec stad moje obawy ze za szybko i ze trzeba przystopowac.. tylko jak ?! ;p hehe

Gość bogna.47
Myślę,że na drugim spotkaniu można sie pocałowac i źle nie wypadłaś, ale z dalszymi posunięciami lepiej troche poczekac, jeśli oczywiście zależy ci na utrzymaniu tej znajomosci. Najlepiej jak wszystko toczy się swoim rytmem, nie ma co przyspieszać, bo po co? Przed wami całe zycie, jesli to ten, a jesli nie, to szkoda sie oddawać niewłaściwej osobie. tak mysle!

Gość blackkk dressss
okey, całujcie się dalej;)

Gość asiulaaa25
hehe dzieki za slowa otuchy.. :) chemia zadzialala i coz zrobic;p

a niektórzy tu mieli dylematy, czy wypada na 2 spotkaniu pojsc do łóżka :) oczywiście osobiście wolę Twój dylemat :)

Jak nie ma uprzedzeń typu czy wypada i czy nie jest za łatwa,to mozna wszystko:))

Gość blackkk dressss
ale może autorka lubi rozkoszowac się pocałunkami:) narazie;)

Gość asiulaaa25
na 3 randce zrobił mi minetke ;)

Gość bon apetit321
tez mam zawsze ten sam dylemat :P ostatnio poznalam kogos kogo mialam ogromna ochote pocalowac juz podczas pierwszego spotkania.... och taka chemia byla miedzy nami ze szok :P i chociaz probowal to do 5 spotkania nie dalam sie pocalowac, caly czas wydawalo mi sie za wczesnie....:/ za bardzo niedosiwadczona jeestem chyba :P ale w sumie nie musze zalowac bo okazal sie swinia... ale ciekawa jestem jak caluje do dzisiaj :P

Jeśli masz 25 lat to czemu nie:P myslę ,że jest to nie aż tak wcześnie :P lepiej już na drugim niż pierwszym spotkaniu:P zresztą jeśli to było spontaniczne i wyszło samo z siebie to fajnie:) Myślę ,że lepiej tak niż ,żebyś planowała ,że ma być na 5 spotkaniu i o w tej i tej minucie w tym i w tym miejscu :D ale z seksem sie wstrzymaj :P :D

Gość bon apetit321
* zapomnialam dodac ze niestety - albo i stety 5 spotkanie bylo juz ostatnim

Gość asiulaaa25
to w sumie dobrze ze wyszlo tak spontanicznie, a nie jak mowicie, ze bym sobie zaplanowala np... teraz mam nauczke zeby przystopowac hehe