Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.o.l.

dlaczego ososby same są same?

Polecane posty

Gość k.o.l.
depeche, spokojnie- wstawiłam tam buźkę co miało znaczyć "żartuję":)

Gość oliwka z migdałem
bo bardziej od wszystkiego cenią sobie wolność i niezależność, nie lubią, żeby ktoś - "obcy" zawracał im dupę, nie lubią być ograniczani...

16-latka, która już z kimś chodzi :classic_cool: ma mgliste wyobrażenie o "byciu razem", ale 25-latka na pewno swoje wie :D

Gość k.o.l.
w takim razie, jesli doszlismy juz do wymienienia glownych powodow dlaczego niektorzy sa sami na amen, to czy moge wtracic siebie w ta sprawe? dlaczego jestem sama? a)nie sadze zebym byla stworzona do zycia jako singiel b)cenie sobie wolnosc i niezaleznosc ale jestem stanie ograniczyc to. c)nie mam chyba az tak splaszczonego i pustego charakteru albo nawet złego. d)nie oczekuje Pieknego Ksiecia na Pieknym Rumaku e)mam 3xP: pasje, prace i przyjaciol - przyznaje niesamowicie wazne ale nie najwazniejsze.

widzę że to prywatna dyskusja, ale się powtórzę, nie pisałam wcześniej tego ale samotność albo inaczej ...problem dlaczego ktoś jest samotnym ma wiele czynników , samotna 18 ltka myśli że będzie samotna bo nie ma jeszce chłopaka, a ci których spotkała, okazali się " w jej oczach, gnojami" i długo nie daje szansy innym bo "kocha tego gnoja " i wszyscy inni wydają się, nie jej "drugą połówkA" Jak będę się mogła wtrącić do dyskusji to podam inny przkład

Gość k.o.l.
ale co to znaczy być brzydkim? zawsze wydawało mi się że nie ma ludzi brzydkich. sa zadbani i niezadbani.bardziej atrakcyjni i troche mniej. nie mowie ze jestem piekna ale az tak brzydka to chyba nie jestem. poza tym nie jestem w wieku zeby przejmowac sie tym jak wygladam.nie mam czasu zajmowac sie mysleniem: jestem brzydka, moje zycie jest bez sensu.

nie o to mi chodziło chyba wiesz czy podobasz się facetom? zresztą skąd ja moge wiedzieć dlaczego jesteś sama? zmykam

16-latka, która już z kimś chodzi ma mgliste wyobrażenie o "byciu razem", ale 25-latka na pewno swoje wie ' dokladnie o to mi chodzilo. a wyobraz sobie ze taka przykladowa 16-latka zaczela sie umawiac ze starszymi facetami jako 14-latka i zdala sobie sprawe ze to nie to. mozna oczywiscie stwierdzic ze to wina wieku /niedojrzalosci , albo braku porownania. i kiedy mowie 'porownanie' mam na mysli szersze znaczenie tego wyrazu.

Gość k.o.l.
anile77, wtracaj sie:) no tak, jest wiele czynnikow. zgadzam sie.

Gość k.o.l.
z dwojga złego...wydaje mi sie ze dobrze ze juz tego nie ma jednak. bo co jest gorsze, byc samemu/samej czy bys z kims kogo sie nie kocha, co najwyzej lubi- a i tak to juz jest dobrze.