Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocchanica

kocham za bardzo

Polecane posty

Gość kocchanica

czy sa jakies sposoby aby przestac kochac za bardzo? to jest nalog-nie moge juz wytrzymac. ciagle zerkam na tel czemu sie nie odzywa, latam kolo niego, usluguje bo tak sama chce juz nie daje rady:O zaglaskam go na smierc-mysle, ze aby zaluzyc na jego milosc musze cos zrobic. ratunku moze ktos jest w podobnej sytuacji? wszystkie sprawy podporzadkowuje jemu-on jest najwazniejszy choc on powtarza mi "nadgorliwosc gorsza od faszyzmu"

Musisz nauczyć sie dawkowac emocje i uczucia inaczej sie spalisz i zniszczysz siebie i związek:(

Gość kocchanica
ale jak???

Ćwiczyć trzeba...wyłącz komóre na jakiś czas,zajmij sie czymś np fizycznie zmęcz,coś na uspokojenie,inni ludzi itp.Musisz sie skoncentrowac na czymś innym,zacznij od pierdółek:))

Gość kocchanica
juz od tyg jestem powsciagliwa w uczuciach, nie pisze smsow ale nie wiem czy dam rade:O

tez tak mam. kocham i wydaje mi sie, ze okazuje to za bardzo. tez czesto siegam po tel aby sprawdzic czy cos napisal. a jak jest cisza to mysle dlaczego co sie stalo czy juz nie chce. jestem strasznie niepewna. On mi to powtarza, ze to widzi a mi glupio wtedy. do tego mam ograniczone zaufanie. gdy jestesmy razem tez mozna powiedziec, ze skacze kolo niego jak mucha kolo gowna... :) nie chce tak. znam kolezanke, ktora sobie olewa faceta. robi co chce. a on za nia lata jak z pieprzem. wiec... musimy sie postarac aby cos zrobic i ograniczyc dawkowanie uczucia ehhe

nooo razem to dacie sobie dziewczyny radę i wsparcie:)) nie ma to jak siedzieć w tym samym temacie w realu:)

Gość kocchanica
dobrze, ze mnie rozumiecie. to jest okropne i upokarzajace

Gość asde34567
im bardziej koło niego biegasz tym bardziej go irytujesz,przystopuj z tym ... www.myspace.com/nurth1