Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sw2cfqsdeew

Siostra dziewczyny stanowi problemy.

Polecane posty

Gość sw2cfqsdeew

Z jedną jestem w zeiązku od 1,5 roku ja ją kocham i ona mnie szalenie ale pojawiła się kłoda na drodze bo trzecia kobieta się zawzięła nam przeszkadzać- jej starsza siostra. Komentarze starszej czasem deprymują moją ukochaną( przykład: i tak wszyscy wiedzą po co do niego idziesz, nie idziesz? nie bądz taka cnotka niewydymka - sprawiają że traci wiarę w siebie i że uważa się za moją K*** albo puszczalską(ja jestem jej pierwszym chłopakiem ) . Komentarze tez sprawiają ze bywają dni że nie chce iść do mnie mimo ze planowalismy zrobic sobie np wspólny obiad czy pobyc ze sobą u mnie. Lubie jej siostrę a ona mnie i generalnie dobrze się rozumiemy ale ona przesadza czasami solidnie i mnie to coraz bardziej denerwuje. Ja 28, ona 24 , siostra 25. Chciałbym pogadać sobie od serca z siostrą mojej ale czy to nie pogorszy sprawy? No i moja pewnie nie chciałaby zebym to zrobił.

Gość szczerość to dar zaufania
myślę, że powinien ją spokojnie poprosić o to, żeby troszkę delikatniej "żartowała", bo Twoja dziewczyna bardzo się tym przejmuje, choć może nie okazuje tego tak bardzo. porozmawiaj delikatnie i spokojnie, bez wyrzutów i pretensji. oczywiście uprzedź Twoją dziewczynę, że zamierzasz taką rozmowę przeprowadzić. ona pewnie będzie protestować, ale powiedz jej, żeby się nie bała, bo zrobisz to jak najdelikatniej a przecież musisz być rycerzem, który broni swojej księżniczki.

Gość sw2cfqsdeew
tylko zastanawiam się czemu ona to robi. Może dlatego że od dawna jest samotna i zazdrosci nam bliskości, może dlatego że boi się że "jej kradnę" siostrę , może ze złośliwości starszego rodzeństwa, może z nieufności do mnie ale sądzę że wielkokrotnie udowadniałem ze można mi ufac.

Gość Dr Marko Dobrzansky
jedyne wyjscie opierdol z góry na dół, bo to nie jest jej sprawa, stawiam że jest zazdrosna..

skoro siostra jest sama to mysle,ze po prostu jest zazdrosna...zazdrosci siostrze Ciebie-tego,że ma chlopaka a ona nie...bo przeciez równie dobrze Ty mógłbyś byc jej chlopakiem.....i dlatego robi takie przytyki.Uwazam ze Twoja dziewczyna powinna sama porozmawiac z siostra,a jesli nie bedzie chciala,to Ty powinienes...

Gość szczerość to dar zaufania
a może jest po prostu trochę gruboskórna i nie do końca zdaje sobie sprawę z tego jak jej słowa ranią. albo sama jest w domu np. mniej kochana przez rodziców i dlatego chce dowalić "tej lepszej".

Gość sw2cfqsdeew
moja kochana nie porozmawia, jej siostra ma zbyt duzy wpływ na nią, nawet sama moja mi to mówiła.

Gość fbdfz
co ona sierota jest, zebyw wieku 24 lat przejmowac sie gadaniem siostry? :o w zycie malzenskie tez wam sie bedzie wtracac? :o

Gość effy.
w sumie fbz.. ma rację, dziewczyna 24 a przejmuje sie jakby miała 16. A czy te uwagi sa kierowane tylko do siostry czy to się odbywa także przy rodzicach ??

Gość sw2cfqsdeew
raczej tylko do siostry, raz gdy przy rodzicach coś powiedziała to jej tata powiedział że za dużo sobie pozwala.

Gość fbdfz
no sorry, ja majac 23 lata w zyciu nie pozwolilabym sobie na takie gadanie starszej siostry bo mam juz swoje lata i dzieckiem nie jestem, sex uprawiac mi wolno :o

Gość forzen
pewnie sama się w tobie podkochuje, przedymaj ją to się odczepić powinna :P