Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilibol extra

Ile potrzebujecie miesięcznie pieniedzy dla siebie??

Polecane posty

Gość bilibol extra

Tylko na wydatki typu kosmetyki, ciuchy, jakies tam swoje rzeczy. Nie mówię o żadnych rachunkach, telefonach, pieniądzach na wyjścia do restauracji czy jedzeniu. Tylko dla siebie, bez rzeczy dla dziecka czy męża :) Tak średnio oczywiście

Gość 400zl tak mniej wiećej

Uzyam tylko tuszu do rzes (ok 60 zl), eyelinera (ok 30 zl) i dobrego pudru (ok 70 zl)......poza tym tylko mydlo (ok 2 zl):D Biorac pod uwage ze te kosmetycki wystarczaja mi na jakies 3-4 miesiace to wychodzi 40 zl na kosmetyki! Perfumy raz na rok (ok 400 zl) Ciuchy.....tu jest roznie, ale miesiecznie ok 200 zl! czyli razem max 300 zl na miesiac...zaznaczam, ze nie mieszkam i nie kupuje w Polsce;) Maz mowi ze jestem tania jak barszcz w utrzymaniu:D:P;)

Gość okokokokoko
A ja nie potrzebuję co miesiąc kupować pudru, tuszu, szminek. Takie rzeczy to mi starczają na dłużej niż miesiąc. Generalnie zawsze robię zakupy na zapas i kupuję raz, a więcej. Ja różnie wydaję na siebie i nie jest to ta sama kwota co miesiąc :D

Gość bilibol extra
podbijam

Gość bilibol extra
no wiadomo ze nie ta sama ale srednio musze wiedziec :D raz wyda sie mniej a raz wiecej...

Gość okokokokoko
No to średnio wydaję na siebie może 200-300 zł. Nie więcej :D

Gość izikowicz

Gość izikowicz
ok. 400 zl , za taka kwote i tak sie nie zaszaleje, jak sie pali... ok. 150 zl puszczam dymkiem....

U mnie jest tak , ze ja sporaczynie kupuje sobie jakies ubranie albo buty jezeli se zdarzy ze jednak kupie to sa to bardzo dobrzej jakosci rzeczy jak np oststnio kupilam spodnie Wrangler, ktore posluza dklugi czas. Na krem wydaje 250zl (dior hydraction) (raz na 5mscy) tonik lancome 140(raz na rok) Do kosmetyczki nie chodze. Ale inwestuje w siebie i staram sie zdowo odzywiac a na to ida ogromne pieniadze bo jakies 1500-2000zl miesiecznie :O golnie chyba tez jestem tania w utrzymaniu :D

Stałe leki jakieś 150zł Kosmetyki 50zł odzież 150zł fryzjer co 2 miesiące 120zł solarium 50-70zł

Gość zgroza normalnie
tijo na co chorujesz, zę aż 150 na leki wydajesz?

kosmetykow raczej nie kupuje, sporadycznei jakis krem, a i tak zwykle dostaje na swieta, urodziny itd.., ciuchy czasami tzreba, ale nie weim ile to na mc bo kupuje wtedy kiedy trzeba a nie co mc, mysle ze na mc na mnie wyjdzie z 50-100zl

Gość Studencia Mysia
a ja sobie nie kupuje nic, raz na rok jakieś ciuchy może i jest dobrze. więc w ciągu roku wydam ok200zł, na kosmetyki to różnie, ale kupuje te tanie, a nie kupuje co miesiąc, więc jakby przeliczyć to max.ok.15-20zł na miesiąc (nie wliczając jedzenia, ale mało zajadam, więc może 150zł góra wyjdzie...) a jestem studentką, więc sie nie dziwcie, biedne życie studenckie na to nie pozwala.. pzdr :)

Gość Entymologia
100 zl

Gość Entymologia
Sorry, bez wyjsc to 40-50 zl

Gość Entymologia
A ile zarabiacie? Bo ja 2000 - 2400 miesiecznie Po prostu nie mam wielkich wymagan :)

Gość czarna28028
dziewczyny jak to robicie,ze parę groszy wam wystarcza....dla mnie 600 zł na same kosmetyki ledwo starcza,a z ciuszkami to jakies 1000zł

U nas z zarobkami jest roznie... raz maz przyniesie 8000 a innym razem 1500zl/miesiecznie. Ale robudowywujemy dom wiec oszczedzamy na czym sie da.

Czarna --- po prostu kazdy zyje na takim poziomie na jaki go stac. Jak ktos zarabia 1500zl miesiecznie to chyba nie bedzie go stac zeby wydawal 600zl na kosmetyki (dzieki Bogu ze sie oduczylam wykupyania calej drogerii :O )

Czarna to pomysl sobie, ze i na te skromne 300 zl ktore ja wydaje na siebie miesiecznie niektorych kobiet czasami nie stac:( Jak rodzina na utrzymanie ma 1500 zl na miesiac, bo tylko jedno pracuje, 2 dzieci, rachunki....wtedy taka kobieta chyba nie pozwioli sobie na szalenstwa za 300 zl:(

Choruję na łuszczycę, więc jeśli chcę dobrze wyglądać i nie mieć problemów ze skórą to tyle to niestety kosztuje. W tę kwotę wliczyłam również kosmetyki których muszę używać żeby nie zaszkodzić skórze

Gość bilibol extra
ja na kosmetyki prawie nie wydaje, perfumy ktore mam starcza jesczez na jakis rok, tusz kupuje raz na pol roku, krem do twarzy raz na 3 miesiace i kosztuje 5 zł ;) balsamow uzywam rzadko ale liczylam tak na wszystko 400 zł czyli sądząc po waszych wpisach wystarczy :)

Gość ta niedobra pupa
Znowu trochę pozrzędzę, ale czy wszystkie baby na hasło "ile potrzebujecie miesięcznie pieniędzy dla siebie" wymieniają tylko kosmetyki i bieliznę? Nie macie czegoś takiego jak np. zainteresowania????

Ja np czytam mnostwo ksiazek, ale je wypozyczam wiec nie ma kosztow! Chodze do kina, ale autorka zaznaczyla ze nie pyta o wyjscia! Uwielbiam fotografowac, jednorazowo zakupilam Nikona i wiecej nic mnie to prawie nie kosztuje ;)

Gość haniab27
wydaje jakies 20 zeta,pensja nasza to 4 tys,ale nie mam wymagan

Gość BHgjbhds
Wydaje 100zł ,ale chciałabym 200-300

Gość ja wydaje na kosmetyki okolo
100 zł miesiecznie i na ubrania jakies 500-700

Gość AdamMalysz_
Maszynka do golenia i pianka - 300 PLN Zel do wlosow - 100 PLN Ciuchy (kombinezon dresik itp.) - 2000 PLN Smary do nart - 1000 PLN czyli tak poza bananami do jedzenia wydaje ok 3400 PLN miesiecznie

Gość AdamMalysz_
Zapomnialbym - pozdrawiam wszystkich fanow i fanki z Vancouver