Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majajestem..

Zdradzilam...

Polecane posty

Gość Majajestem..

Zdradzilam mojego meza:( z moim przyjacielem.Moj maz pracuje zagranica,za 3miesiace ma dopiero przyjechac na krotki urlop.Za 3 miesiace ma sie urodzic nasze dziecko.Brakuje mi go,kocham go.Ale dalej spotykam sie z przyjacielem,choc bardziej niz seks,podoba mi sie to ze poswieca mi tyle uwagi.Prosilam meza by wrocil,nie chce wrocic,narazie,plakalam mu w sluchawke,mowilam ze zniszczymy tak nasze malzenstwo,ze mi tu ciezko wytrzymac,ze boje sie ze go zdradze .Moj maz sie denerwuje i mowi ze musimy wytrzymac,ze musimy dac rade.Niedawno sie pobralismy.Ma zamiar tam zostac kilka lat,a ja tak bardzo potrzebuje bliskosci ,czulosci.Nie daje rady wytrzymac tyle miesiecy bez niego,i czuje sie okropnie zdradzajac go.Ale nie chce zeby zycie ucieklo mi sprzed palcow,jestem mloda mam 22lata.Wszystko bym dala zeby moj maz zrozumial wreszcie ze to my powinnismy byc dla niego najwazniejsze,ze tu jest jego miejsce..Co mam robic?

Gość bravvvo
Brawo, maz wyjezdza zarobic na nia i dzieciaka ktory sie urodzi a jej zycie przez palce ucieka i go zdradza, krotko po slubie. Tylko pogratulowac

Gość ok 4 godz w tygodniu
:D:D:D "życie uciekło sprzed palców"? :D:D:D nastawianie tyłka to nie życie, to zaspokajanie pierwotnych instynktów :)

cieślik - no dalej , słuchamy , jaka na to twoja rada?

ja nie daje rad ale denerwuje mnie krytykowanie wszystkich sama zosta,lam wymieniona na nowszy model przez męza

Gość kissssss023
wiesz czytam to i mysle jaka idiotka bez obrazy!!! bo zakładajac ten temat chyba nie liczyłas na wsparcie maz tyra a zona sie puszcza ...zal mi ciebie

zdrada to okropna rzecz ale ludzie robia naprawde gorsze rzeczy dlaczego zanika tolerancja ludzie ????????????

będąc w ciąży uprawisz sex z kolega podczas gdy mąż pracuje na to dziecko za granicą ? :-O

Ide o zaklad ze to prowo,zadna kobieta bedac w ciazy nie posunelaby sie do zdrady,i jeszcze nazywanie tego kogos przyjacielem?

macie racje ale KURDE jak jestes kobieta to nie rozumie twojego stsanowiska

"zadna kobieta bedac w ciazy nie posunelaby sie do zdrady" oj posuwają się, posuwają... mało jeszcze widziałaś, Joaśka ;)

Gość przestańcieeee
nalatywać na nią!!! Błąd zrobiła i tyle ale może mąż też ją zdradza skoro nie chce wracać. Ale on tu tego nioe opisuje :P :P

dziewczyna jest w ciąży , za trzy miesiące rodzi , niedawno wyszła za mąż , wyjazd męża napewno omawiany był przez nich wcześniej . dziecko kosztuje więc facet pojechał coś zarobić, a ona? puszcza się z pseudo przyjacielem bo jest dla niej miły?! a nie pomyślała ,że mężowi też jest tam ciężko? przyjaciel ma dużo wolnego czasu bo nie ma żadnych zobowiązań więc może pozwolić sobie na zaloty tym bardziej ,że z tego nieźle korzysta i w dodatku nie musi się martwić o zabezpieczenich!

przestańcieeee ---> może od razu załóż, że na pewno też ją zdradza i uznaj, że w ogóle nie ma sprawy, co? :D

brawo ktoś normalny dziewczyny trzeba broni cpomylic sie jest rzecza ludzka

Gość kolankowa mowa
uważaj żeby przyjaciel Ci dziecka jakimś gównem nie zaraził,lepiej idź,zrób test na hiv.POWAŻNIE.Sama możesz ryzykować,ale dziecka nie masz prawa narażać.A tak na marginesie kasa szczęścia nie da,mąż powinien wrócić,kobiety już tak mają,że muszą mieć bliską osobę na co dzień blisko siebie.Trudno Cię potępiać

Moze twoj mąż to młot skoro uwaza ze pieniądze na utrzymanie ważniejsze niz bycie z kobieta i to zaraz po ślubie. Do tego w czasie ciąży?rozumie dużą kase ale by kurwa zostawić kobiete i dziecko i planować zostać za granicą kilka lat?to po ki chuj sie żenił by miec kogo w kraju odwiedzić czasem czy jak? On debil a ty kurwa. Mimo iż taki z niego mąż jak ... bylo sie rozstać a potem dupy dawać każdemu ktory przytuli i straci troche czasu. Przyjaciel dobre sobie.ublizasz temu słowu.

Wielbiciel,bylam w ciazy jakis czas temu i poprostu nie wierze ,ze mozna by bylo posunac sie tak daleko,moze i malo jeszcze widzialam,ale poprostu jakos nie chce mi sie wierzyc.

WIELBICIEL jak to jestescie a faceci to co lepsi niewydaje mi sie

Gość o kurcze ale poradnia
osz szlag kobieta w ciazy i zebrało jej sie na amory????

ale i tak ma przsrana sytuacje dziewczyna.ma urodzic dziecko,ciaza to taki piekny okres,a jego...nie ma...i nie bedzie jak dziecko sie urodzi,nie pomoze,nie wykapie,nie przewinie... a nie mozesz jechac do niego?do dupy takie malzenstwo na odleglosc i to jeszcze w tak waznym momencie