Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgroza normalnie

słyszeliście wczoraj o tej zasztyletowanej 15 latce?

Polecane posty

Gość zgroza normalnie

kurwa co się dzieje na tym świecie. strach się bać.na wp.pl pisza , ze zatrzymali 5 osób prawdopodobnie związanych ze śmiercią Martyny. gnoje po 15, 17 lat...

komuno WRÓĆ!!!! przynajmniej był ład i porządek!

Gość zgroza normalnie
jedna 14 lat...bez komentarza...co się dzieje na tym świecie? jeszcze trochę a będę za wprowadzeniem kary śmierci...co za gnoje:O

Gość szukała przygód
i niestety znalazła

Gość blenderr
Trzeba isc z postepem, jeszcze troche i beda nosic pistolety, myslicie ze to wielki problem kupic sobie gnata ? zaden problem, tylko u nas jeszcze nie ma mody na klamki, ale spokojnie wszystko przed nami :D

ja nie wiem co sie dzieje,coraz wieksza przestepczosc i coraz młodsi przestepcy.swiat schodzi na psy.

Żeli nikt nie pomógł? A weź pomóż, popatrz na tego policjanta co go zasztyletowali bo zwrócił im uwagę w tramwaju :O:O Nie mówię, żeby przechodzić obojętnie, ale weź się kurde nie bój :O

Nie wiem do końca jak wyglądała sytuacją z tą nastolatką, ale gdy zasztyletowano policjanta dookoła było mnóstwo ludzi. Ktoś mógł pomóc i pewnie tragedii by nie było. Strach jest zawsze, ale jak nikt nie będzie reagował to gówniarze będą robić to na co tylko mają ochotę :O

też w sumie nie wiem, jak było do końca. Ale przeraża mnie to, że policjant to jednak człowiek w jakiś sposób wyszkolony jak reagować, jak się bronić :O

Gość blenderr
No to reaguj, dostaniesz dwa kopy glanem po glowie i do konca zycia bedziesz sie slinic na wozku inwalidzkim, milego reagowania.

Gość blenderr
" Ale przeraża mnie to, że policjant to jednak człowiek w jakiś sposób wyszkolony jak reagować, jak się bronić' Nie pomylilas policjanta z robocopem ? W tym wypadku mogl zadzwonic na komende a nie zgrywac rambo, na co mu to bylo.

widzisz, on się nie spodziewał. To czego ma się spodziewać zwykły człowiek? Wyobraź sobie że idziesz uliczką a widzisz jak kilku kolesi gwałci kobietę, zareagujesz?

Gość ioukon
mojego brata napadlo 4 bandziorow i chcieli mu puszka oczy wydlubac.. wkoło bylo pelno ludzi i nikt, doslownie nikt nie przyszedl mu pomoc! a na zakonczenie zadzwonilismy na policje, a wiecie co nam powiedzieli: takie przypadki się zdarzają...

ioukon- przykro mi :( Ja próbuje odróżnić sytuację, kiedy w koło jest pełno ludzi, a kiedy sam jestes świadkiem takiej sytuacji. Ja nie wiem, czy bym zareagowała :O

blenderr,masz racje,to zaden problem z kupnem klamki,ja osobiscie kupilam sobie ,,korkowca'' w slepie z bronia,wyglada jak prawdziwy,nosze go w torebce naladowanego korkiem,i wierz mi ze odczuwam komfort psychiczny majac swiadomosc,ze mam przy sobie pistolet na korki ale nikt o tym nie wie,czesto wystarczy zeby ktos zobaczyl pistolet nie mowiac juz o strzeleniu,gdybym to ja znalazla sie w poblizu tego policjanta to by zyl,bo w tej sytuacji wystarczylo zeby ludzie zaczeli krzyczec a to juz by odwocilo uwage bandytow,a tu byla tylko glucha cisza i skonczylo sie jak sie skonczylo. Polecam korkowce.

widelec, ja się w takiej sytuacji nigdy nie znalazłam. Wydaje mi się, że zareagowałabym, ale tylko tak mi się wydaje. Natomiast jeżeli jest taka sytuacja jak z policjantem, kiedy nic nie dzieje się pod osłoną nocy i stoi masa ludzi to trzeba się stuknąć w czoło.