Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec tuz tuz..

macie dowód niedowiarki

Polecane posty

Gość koniec tuz tuz..

ze koniec swiata tuż tuż .nawracajcie się ,idzcie do spowiedzi bo koniec jest bliski. http://wiadomosci.onet.pl/2130423,16,tajemniczy_obiekt_przelatuje_przez_kosmos,item.html a to urywki z dzienniczka sw Faustyny `Dzienniczek' św. Faustyny jest przygotowaniem na powtórne przyjście Pana Jezusa i na koniec świata. Napisz to: nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki: Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak Krzyża na niebie, a z otworów gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, będą wychodziły wielkie światła, które jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krotki czas przed dniem ostatecznym. (Dz 83)

Gość koniec tuz tuz..
http://wiadomosci.onet.pl/2130423,16,tajemniczy_obiekt_przelatuje_przez_kosmos,item.html skopiujcie ,wklejcie i poczytajcie poki nie jest za pozno

Gość blenderr
Za mojego zycia juz byly 2 konce swiata.

Gość to jest jak krzyz
to przypomina krzyż ,poza tym bylo coś o jakiejs planecie w ksztalcie X.Przepowiednie sie zaczynaja sprawdzac.O zgrozo !!!!!

Gość blenderr
Wiek ziemii to ok 5 miliardow lat, trzeba byc zdrowo stuknietym zeby wierzyc w to ze akurat teraz bedzie koniec swiata .

Gość dhshdhSHSHKHSHKHKH
bazienka w przepowiedniacj jest krzyz na niebie z wychodzacym swiatlem z ramion i leci sobie taki krzyz a ty piszesz ze nie.Przeczysz albo ubarwiasz byle nie przyznac sie do prawdy

A po chuj chcecie od razu nawracac nas tez? A moze ja wolę do piekła i chce by byl koniec świata? Mam wolna wolę i prosze mi jej nie odbierać!

Gość strach sie nie bac
ciemnosci dopiero nadejdą jak X minie ziemię,wczytaj sie w Faustyne. strach sie nie bac. potem bedzie płacz i zgrzytanie zębow

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co ma byc to bedzie ,kto ma sie nawrocic ten sie nawroci ,kto nie ,jego broszka.

Gość BYLA AKCJA
kURWA .NIBIRU MIALO MIEC KSZTALT X .KONIEC LUDZKOSCI

Tak wogole to co chcecie udowodnić ze akurat ta przepowiednia jest prawdziwą? Nawet jesli to co? Uniknąć sie konca nie da a do waszego fałszywego boga nie mam ochoty sie zwracać a tym bardziej nawracac. Straszcie dzieci w przedszkolu dewoty.

Gość krab nie musisz
Krab nikt cie tutaj nie obrazil czemu więc ty to robisz ? :o

Gość krab jest nie w sosie
Kraba pancerzyk uwiera :D

Gość bazienka demotywator ponizej
Mowta co chceta ale żarty z Jezusa sa nie na miejscu...zadnego szaucnku tylko agresja i drwiny :o

ale jakie zarty grzyb komus na scianie wywaił a ty Jezusa w nim widzisz?

Gość to tylko grzyb
grzyba to ma bazienka ,wiesz gdzie :D:D

Gość w doooopie

Bo dla mnie nie wazne kto jakiej wiary jest ale jak każe mi w cos wierzyc i chce udowadniać to wyglada mi to na atak na wolność. Nie zycze sobie nawracania c piszac do ogółu pisze sie tez do mojej skromnej i nie szukającej zwady osoby.jestem miły jak ktos mnie do niczego na sile nie przekonuje a takie nawracanie jest sprzeczne z moja natura.dajcie wiec spokoj ogolowi i pilnujcie swoich d... Moja moze sie grzac w kotle.

Gość ten dzień przyjdzie jak
złodziej to znaczy, ze nie wiadomo kiedy i tego się trzymam

Żenujące jak prognoza pogody:-/ planeta x jeśli wogóle istnieje jest ponoć czerwona a nie biała. Koniec świata bedzie jak sie Polska nie wyrobi na EURO2012;-)

Gość krab nawroc sie
krab chyba cie pancerzyk uwiera w genitalia :D

Proponowałabym przeczytać najpierw cały ten dzienniczek faustyny - a nie tylko fragment wyrwany z kontekstu... Wyrywaniem słówek pierwszych lepszych wchodzących w oko to sie zajmują jechowcy.

Wiesz mnie moze w jaja gniecie ale dobrze ze nie z mózg jak Ciebie

Wiecie jak was czytam to myślę że Bóg ma świetny ubaw... Albo płacze rzewnymi łzami że takich matołów.... I wiecie jeśli juz zdecyduje się skrócić ten cyrk to myślę że na złość ludziom zrobi to w momencie w którym sie nikt tego nie będzie spodziewał..... Choć to nawet dla wszechmocnego możne być trudne bo my w swojej próżności obstawiliśmy końcem świata każdą możliwą godzinę i minutę na 100lat w przód.... Krab weź bastuj trochę bo skoro twierdzisz że Boga nie ma to troszeczkę nie logiczna jest twoja agresja skierowana przeciw religii.... Poza tym nikt cie przecież nie nawraca a najwyżej zastrasza.

Gość krab nawroc sie
mysliciel999 dobrze ujęte .Gratulejszyn🖐️

Zastrasza czy nawraca to i tak atak na wolność nie?Poza tym gdzie napisałem ze boga nie ma? Jest i to wielu. Sa ich tysiące wrecz. Ale nie znaczy ze mam wierzyc czy bać sie waszego akurat. Zrobil by sie gwar jakby tu jakis żyd satanista czy mason chcial cos udowadniać lub straszyć ale jak robi to wierzący niby katolik to jest ok. On moze innym narzucać lub udowadniać? Mam prawo do swojego zdania i nie wygłaszam go publicznie by nie urazić ewentualnie innych. Ale jak ktos robi takie cos to mam prawo sie postawić skoro pisze do wszystkich a wiec i do mnie.

Gość krab plączesz sie
sieci cie przytłoczyły albo za ciasny pancerz

Chcecie w cos wierzyc to sobie wierzcie ale nie pukajcie do drzwi innych albo swoich słów nie kierujcie do tych ktorzy sie o to nie proszą. Ja mając szacunek nie probuje udowadniać ze bóg istnieje-nie istnieje-wolę szatana-albo kabałe-albo jestem żyd.to moja sprawa w co wierzę i nie narzucam nikomu ze powinien w cos uwierzyć. Wiec nie wmawiajcie mi swoich przekonań. Nara szalom.