Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toxic_bitch

NA KTORYM SPOTKANIU MOZNA SIE POCALOWAC

Polecane posty

Gość toxic_bitch

zeby nie wyszlo na to ,ze dziewczyna jest za latwa? spotkalam sie juz z chlopakiem kilka razy i niewiem kiedy on przejmie inicjatywe bo chyba dziewczyna tego zrobic nie moze :P:p ile mozna czekac ?:D

Gość ja na pierwszym
uprawiam sex:)

Gość toxic_bitch
hahahah :D ja jestem mloda- mam 21 lat i nie wybrazam sobie sexu na pierwszej randce. Zreszta wiem,ze faceci nie maja szacunku do takich dziewczyn

Gość ja na pierwszym
żartowałam:P Po jakim czasie będziesz czuła, że tak:) To wtedy:) Podtrzymaj go troche w niepewności:)

Gość robert89
Seks na pierwszym spotkaniu?? Moze być, ale ja już wtedy bym nie była z taką dziewczyną, bo wiadomo jaka jest. Ale całować sie można jak sie już z nim kilka razy spotkałaś. On sie napewno nie obrazi jak sama zaczniesz :P

Gość toxic_bitch
tylko,ja nie chcialabym go wystraszyc...niewiem jak moge mu to dac do zrozumienia? hmmmmm

Gość toxic_bitch
robert ale mi zalezy na tym,zeby on mial o mnie dobre zadnie..sama nie moge tego zainicjowac,to zadanie nalezy do faceta

Gość robert89
Mówie Ci ze on źle sobie nie pomyśli. Mógłby sobie pomyśleć jak byś się na niego rzucała przy pierwszym spotkaniu. Ale jak sie znacie juz to czemu nie?

Gość robert89
No ale jeśli on tego nie zrobił jeszcze tz że myśli podobnie jak Ty. Nie chce wyjść na takiego który chce sie tylko lizać. I pewnie ma podobny dylemat jak TY. A ile macie lat??

Gość toxic_bitch
hmmm moze i masz racje... zalezy mi na nim i nie chce po prostu tego spieprzyć. On jest rok starszy

Gość toxic_bitch
taa. Super pomocna odpowiedź :o