Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhghbhj

Ostra siostra ćwiczysz? Bo masz bardzo ładne ciało

Polecane posty

Gość jhghbhj

Co trzeba robić ,żaby takie miec? Cwiczysz , trzymasz diete??

Gość jhghbhj
up

Gość jhghbhj
A zdradzisz co , jak i ile??:) Będe bardzo wdzięczna;)

Gość Łukaszek wywijaszek
Ostra nie zauważyłaś że wszyscy maja z ciebie ubaw:D A ty jeszcze na to odpisujesz;d naiwna

3razy w tygodniu basen, w domu steper w jak mam każdą wolną chwilę , w lato biegam.Mam dobrą przemianę materii. Łukaszek jeszcze masz jaką prośbę?

Gość jhghbhj
Łukaszek wywijaszek - nie wtrącaj sie jak kobiety rozmawiaja:O I nie wiem czemu ktoś miałby sie z niej nabijać , ma piękne ciało, szczególnie ramiona.

Gość jhghbhj
Dzięki:)

A gdzie to ciało widać ?:) Motorek -niczego sobie :) Lubię :)

Nie .:) Kiedyś -tak :) Fajnie ,że masz taką pasję.Tylko nie przesadzaj z prędkością 🌻

Gość jhghbhj
Zdjęcie miała w stopce ,ale ją zjechali:O Jak to zwykle na Kafe. Mam zapisane ,ale nie bede wstawiać , bo widocznie Ostra nie chce juz pokazywać , mozesz wierzyć na słowo ,że ma ładne , silne , jędrne ciało.

Wierzę w to ,że jest zgrabna :D

Gość 1821
ostra robiłas prawko na motor?

Gość jhghbhj
Ostra uwielbiam Cie , jesteć ideałem kobiety :) I pisze jako kobieta a nie jakiś pryszczaty prawik:P

Gość meaaa to gupia pipa jest
15:00 modeaaa (modeaaa@tlen.pl) oto naga prawda już mam dość!!! ciągłe obrażanie moderatorek, ciągłe wulgaryzmy, wyzwiska, czepianie się o wszystko!!! ileż można??? nie jestesmy 24 h / dobe na forum!!! nikt nam nie płaci za moderowanie a nikt nawet dziękuję nie powie!!!! tylko wyzwiska!!! sami stworzyliście to gówno jakim się stała kafeteria!!! nie wiem czy to bezstresowe wychowanie i czy powinniśmy podziękować waszym rodzicom za to jak was wychowali, albo raczej za ten totalny brak wychowania, jakiegokolwiek szacunku dla drugiego człowieka!!! bo wam się chyba zdaje, że po drugiej stronie jest k**wa jakiś cyborg!! tam są ludzie tacy jak wy z krwi i kości, których często gęsto bolą wasze słowa, ot tak rzucone na klawiature ale do waszych tępych mózgów to nie dociera!!! zakładacie dziesiątki tematów o gównach albo że ala to dzi**a, ola to k**wa, krzysiu to pedał! piszecie setki postów z ch*jami, k**wami, suczami, kutasami i innymi ch*jami mujami a jak ktoś nie daj Boże napisze na was coś obrażającego to płyna skargi do redakcji że moderatorzy już 2 godziny nie usuneli obraźliwego tematu o mnie!!! a w d**e sie wszyscy ugryźcie moderator (jesli aktualnie ma czas i siedzi na forum - bo wszyscy mamy swoje prace, swoje rodziny i swoje życie) kasuje wasze zgłoszenia i stara sie trzymać jako taki porządek na tym forum NIE JESTEŚMY odpowiedzialne za wszystkie błędy znajdujące sie na forum! nie jestesmy odpowiedzialne za wprowadzane zmiany które są potrzebne jak koziej dupie trąba, nie jestesmy odpowiedzialne za kształt forum!!

Gość dr Maria Śmiechul-Wiliszkowicz
Częściej się kochać analnie . . .trzy razy dziennie minimum to spalisz kalorii sporo!

Ostra - wiek już trochę temu nie sprzyja ;) i jakoś tak wyszło ;)