Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furgonetka

jakie sa naj, najwczesniejsze objawy ciąży??

Polecane posty

Gość furgonetka

czy po tygodniu juz coś czuć?????? jakies bóle , takie jak przy owulacji, wiem ze na test za wczesnie a stresuje się, po jakim czasie są jakies najwczesniejsze objawy???

mnie w dniu spodziewanej miesiaczki pobolewał trochę brzuch tzn podbrzusze, a troche poźniej zaczęłam mieć zaparcia...

Gość joasia 26-84
poszukaj, był o tym obszarny wątek. Pierwsze objawy są podobne do zwyklego okresu...

Gość furgonetka
a ja współżyałam w czasie okresu a teraz mineło 15 dni, więc nie iwem....

Gość Iza29

Gość Iza29
Po tak krótkim czasie nie ma jeszcze objawów

Gość Iza29
Ja po ok 2 tygodniach po zapłodnieniu poczułam coś dziwnego w samku. Moje znane i sprawdzone potrawy zaczęły smakować dziwnie, jakoś gorzko...ale to zdarzyło się ze 2 razy...ale to tylko moje odczucia, poza tym nic

niby nie ma objawow przed okresem,ale ja mialam.od razu wiedzialam,ze jestem w ciazy,ale to pewnie dlatego,ze zawsze bylam wsluchana w swoj organizm.podpadlo mi kilka rzeczy,ktore normalnie nie wystepowaly przed okresem.dlatego tez nie ma co sie nakrecac i trzeba czekac na okres najlepiej.ja zrobilam test na 2-3 dni przed miesiaczka i byl pozytywny,a teraz zostal jeszcze miesiac do rozwiazania:)

Gość furgonetka
no u mnie minęło 15 dni, myślicie ze panikuje???wiem ze mozna zajsc w ciążę podczas okresu, a oprócz tego to od czasu okresu mam jakiś dziwny śluż, żadki jak woda, i leci non stop, dosłownie jakb mi woda ciekła:/

Gość furgonetka
a jakie rzeczy Ci podpadły??

Gość Iza29
Taki śluz przed okresem też jest możliwy

Ja roztrzaskalam butelke mojego ulubionego, czerwonego wina o podloge...z nerwow oczywiscie :D To byl pierwszy objaw (miesiaczki nie mialam juz dlugo;) )ze cos jest nie tak...potem przyszly mdlosci, pozytywne testy itd :D:P;)

Gość furgonetka
ale ten śluz był po okresie, tym w którym sie kochaliśmy, a nie przed

ja to mialam susze.nie bylo nic:)dopiero po dacie okresu wystapil ten slynny bialy,gesty sluz ciazowy.moglabym napisac tutaj historie mojego zycia odnosnie zajscia w ciaze i objawow z nia zwiazanych.bylaby niezla ksiazka;)moze ktos mnie tutaj zaraz zjedzie,ze niemozliwe i mozna dopasowac takie objawy do okresu,ale czulam jak zarodek sie zagniezdza.straszny bol:/potem od czasu do czasu mnie cos tam pobolewalo.kolejna rzecza byl bol w krzyzu,ktorego nigdy nie mialam przed okresem.piersi jak nigdy tez nie bolaly i co ciekawe mialam takie napady goraca:)to juz wiedzialam,ze jest cos na rzeczy.zaznaczam,ze nie doszukiwalam sie wielkich objawow.po prostu wiedzialam,ze sie udalo:)akurat w moim przypadku za pierwszym razem.

Gość furgonetka
o kurcze, ja też czułam kłócie, ale myslalam ze to owulacja, ale w sumie to jest inne niz zawsez bo zawsez było tylko jedno ukłucie i mocne a teraz było duzo i takie leciutkie:/, drumdrum a jak sie zagniezdzał to duuuuży bół tak?

u mnie pierwszym objawem ciązy, kieyd jeszcze o niej nie wiedziałam oczywiście, to brak objawów przedmiesiączkowych. Od zawsze przed okresem np. bolały mnie piersi, a kiedy zaszłam w ciążę bólu nie było wówczas, kiedy być powinien. Domyśliłam się, ze nie dostanę okresu i tak tez się stało - okazało się, ze to ciąża. Piersi zaczęły bolec za jakieś dwa tygodnie i bolaly do 3 miesiąca ciązy

Gość Do fugonerka
Po pierwsze - jeśli teraz masz śluz wodnisty, który niemalże że z Ciebie cieknie, a kochałaś się w trakcie okresu, to jest b. duże prawdopodobieństwo, że właśnie zbliża Ci się owulacja (dopiero!!!), bądź już jesteś właśnie po. Oznacza to, że nie ma szans na ciążę w Twoim przypadku (bo nie doszłoby do tak dużego obniżenia progesteronu podczas ciąży, aby możliwy był śluz tzw płodny). A te wszystkie bóle, kiedy jesteś bardziej przewrażliwiona i przejęta - są wtedy bardziej przez Ciebie doświadczane. Ja mam takie co miesiąc odkąd staram się o ciążę.. i kurka jakoś w ciąży nie jestem...:( Za bardzo się skoncentrowałaś na swoim ciele. A w ciąży nie jesteś.

Gość furgonetka
dzięki za pocxieszenie, ale dzwine ze ten sluz był od razu po okresie z reszta dziwnie krótkim:/ a o te bóle tez sie boję, bo chyba ejstem, jakaś wyczulona teraz bo non stop tak jakby czuje moje łono;/

Gość furgonetka
a to 18 dzień 25cio dniowego cyklu, nie mam pojecia czemu tamtez żadki sluz była tak od razu po okresie, jak nigdy...a teraz mam baaaardzo żadki, jak budyć, czy to normalne, sorry za głupie pytania, ale na bilologii zazwyczaj pobierznie uczą a ja specjalista nie ejstem:/

Gość furgonetka
ktoś cos doradz?? bo juz wariuje!!!! na test na wczscnie po dopiero 5 dni po wolulacji jest czyli po mozliwym zapłodnieniu, no chyba ze doszło do noego w czasie okresu , nie znam sie;/

u mnie po ok 5 dniach zaczely bolec mnie piersi i brzuch, bolaly bardziej niz przed okresem. A ostatnio sporadycznie bolalo mnie coklwiek przed miesiaczka.

Gość furgonetka
ja w sumie nie mogę nazwac tego bólem, bo jak mam okreś to aż mnie mdli, ale po prostu czuje jakby sie tam cośdziało....:/