Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma nic

Kocham Go. Związek się rozpadł.

Polecane posty

Gość Nie ma nic

Pozbieram się?:(:(

jasne... prawie kazdy ma to za soba takze tobie tez nic nie bedzie:)

Gość Nie ma nic
2 lata ze sobą:(:( Umrę. Chociaz to była dobra decyzja, rozstanie.

Z miłości się nie umiera. Co najwyżej nieudany związek może zmienić nasze życie w piekło.

Gość wisienka z zielonym ogonkiem
Nie umrzesz co najwyżej schudniesz

nie umrzesz,bo żyć trzeba:)) Po 2 latach chorowałem 1,5 roku i jestem w naprawdę niezłej formie,ale to trwało niestety:))

ludzie i po 5 latach sie rozstaja!!! Ale to przezywasz, wyjdz do ludzi a nie siedz w domku i rozmyslaj o tym co bylo! To juz przeszlosc

Gość lucian B
pocirpisz ponażekasz i przejdzie. sama wies ze ten zwiazek lepiej ze sie skonczył wiec łeb do góry

Gość Nie ma nic
Lepiej, ze skonczylo sie to teraz. Kurcze dlaczego faceci to takie nieludzkie tępaki?

Gość Twój Skarbek
A dlaczego związek się rozpadł? Czy wydarzyły sie takie zdarzenia w Waszym życiu, ze nie pozwolą Wam do siebie wrócić, Ty zakończyłaś znajomość, czy to on odszedł? jakieś powody napewno były, ale czy nie warto dać sobie szansę i porozmawiać! Czy nie warto się starać, kiedyś słyszałem, że jak wszystko przychodziłoby nam łatwo nie szanowalibyśmy tego. Czasami słowa budzą nieporozumienia, po co cierpieć, moze powinniście sobie dac szansę, moze warto spróbować. Ja trzymam kciuki, na pewno Wam się ułozy! Pamiętaj, czasami na jedną, jedyną miłość czekamy całe życie, odpowiedz mi czy możemy przejść onok niej tak obojetnie! Miłego dnia :)

Gość zniwiarz generalizuje przez ta
kich jak ty :o

Gość Nie ma nic
Skarbku dobrze piszesz. Ale jednak to juz definitywny koniec, męczylismy sie w tym związku oboje. Ja cierpialam, bo na kazdym kroku pokazywał jak to Pan i Władca. Ode mnie miał wszystko, ogromne uczucie, buziaki, zawsze kochane smsy. Posprzatane, ugotowane, wszystko zrobione. Wstawalam bardzo rano, zeby zrobic mu sniadanie, codziennie. Chciałam zeby miał ze mną dobrze. Jednak nie doceniał. Podczas jakiejkolwiek kłotni mówił, ze te kanapewczki, herbate to sam moze sobie robić, ze jest samowystarczalny. Ze obiad tez potrafi sam sobie zrobic, ze to nic wielkiego, ze ja to robie:( Ile bolesnych słów usłuszałam. Serce krwawiło i krwawi nadal. Ranił i raczej ranił by zawsze. Czy jest sens byc razem? Kiedy cierpisz za nic? Kiedy chcesz jak najlepiej jak najpiekniej, a druga osoba tego nie widzi?:(

Gość Twój Skarbek
Nie generalizuje! Każdy człowiek jest inny i kązdy zasługuje na inne traktowanie! Nie możemy oceniać i mierzyć ludzi jedną linijką!

Gość egoiści
w takim przypadku,myslę,że powinnas dać sobie spokój, każdy zasługuje na szacunek, jeśli facet Cię nie docenia, okłamuje to nie jest wart Twojego poświęcenia w żaden sposób, nawet jesli serduszko teraz Ci krwawi, nie martw się, pozbierasz się i przede wszystkim masz nową szansę na znalezienie tego na co naprawde zasługujesz

Gość Nie ma nic
Ja naprawde chcialam żeby było cudownie. Byłam zawsze uśmiechnięta, w każdy weekend rano witałam go zimnym piwkiem w kufelku i sniadankiem do łozeczka. Byly tak urocze chwile, ze az płacze:( Ile człowiek jest w stanie wytrzymać, wysłuchiwac przy kłotni? Nic dla niego nigdy nie znaczylam i znaczyc nie będe. Nie wiem tylko po co mieszkalismy razem:( Bardzo chciał zebym zamieszkała u niego. I co? Ostatnio powiedział przy kłotni, ze to nie hotel i mam się wynosic, bo nie będzie w swoim domu słuchał krzyków...Jakich krzyków? Gdy wyzywał mnie, bo coś mu się przestawiło ja nie mogłam tego słuchac i powiedzialam, ze jest chamem.... Prawda:( Nie można tak życ. Miał złoto i je stracił.

Gość Twój Skarbek
Stracił, czasami ludzie nie doceniają teogo co mają, ale kiedyś refleksja sprawi, że zatęsknią!

Gość Nie ma nic
Najbardziej tęskni się po stracie, wtedy docenia się co miało. I wtedy jest za pózno.

Gość egoiści
i niech zatęsknią,nawet resztę życia, a Ty znajdziesz swoje szczęście,które da Tobie wszystko

Nie ma nic-Za dużo miał i to spieprzył.Musisz się na niego wkurzyć i łatwiej będzie. Tacy,dla których wszystko się robi maja to gdzieś,zarówno faceci jak i kobiety,niestety...Jeśli tego nie doceniaja i nie dojrzeli

Gość Nie ma nic
Poznałam życie i wiem jak teraz postępowac w związku. Dałam za dużo serca:/

bylam w takim samym zwiazku,a nawet gorszym i to tez przez dwa lata. Wiesz jak to sie nazywa? Patologia :-) niszczyl mnie psychicznie,byly oczywiscie niezliczone powroty az w koncu tak z dnia na dzien zerwalam z nim kontakt. Minely 3 miesiace i powiem Ci,ze teraz powoli dochodzi do mnie jak sie przy nim marnowalam,odzywam poprostu,juz nie placze po katach,jestem wesola,usmiecham sie,w szkole i pracy uklada mi sie...Bedzie dobrze,zobaczysz :-) za jakis czas docenisz bycie zdala od niego. Zly czlowiek zawsze pozostanie zlym

Gość Nie ma nic
Nic nie zmieni takiego zachowania. Ile razy byłam zestresowana, że zaraz mnie ochrzani za jakąś głupote:/

Gość autorko w zasadzie dlaczego
zerwaliście? wiesz, wiele kobiet popełnia ten sam błąd, myśli, że jak będą służącymi to facet będzie im za to wdzięczny, a to zupełna bzdura Warto inwestować w siebie, nie w partnera