Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polka1985

miłe Panie mam pytanie-

Polecane posty

witam chciałam corci kupic buciki ma 2,5 miesiaca..przegladałam na allegro i na trafiłam na 2 interesujace mnie pary.. otoz sa to adidaski ale chodzi mi aby corcia je ponosiła teraz przy obecnej pogodzie jak i zarowno kwiecien maj... ktore byscie wybrały? nr 1 czy 2? sorki za takie pytanie ale nie umiem sie zdecydowac najchetniej kupiłabym 2 pary ale po co jak mała szybko wyrosnie..;-( 1. http://allegro.pl/item905193043_sliczne_buciki_adidaski_3_6_m_cy_dla_dziewczynki.html 2. http://allegro.pl/item922281789_sliczne_buciki_adidaski_0_6_m_cy_dla_dziewczynki.html

obie pary fajne ale po co w ogóle dla takiego malucha co nawet nie siedzi buciki.... jak tak do wyjścia czasem to OK bo może słodko to wygląda ale takie małe stópki nie potrzebują butów.

a po co takiemu maleństwu buty ?:) no , chyba ,zę masz za dużo forsy - to wtedy zawsze jest pretekst ,zeby ja wydać h

Gość ja bym kupila glany
jak juz szalec to z rozpedem :P

tzn wydaje mi sie ze jednak cos na tych nozkach musi byc...ale nie roztrzasajmy tego czy ma miec taki maluch buciki czy nie tylko ktore byscie kupiły. nie mam zadnych bucikow chciałam chociaz jedne miec na spacery czy na jakies wyjscia.

Prawie takie same. Pierwsze ładniejsze jak dla mnie ale wiesz co z trampkami jest problem z ubieraniem. Córce kupiłam 2 pary i wkurzałam się przy każdym zakładaniu.

2 mi się bardziej podobają. Moje dzieci nie tolerowały butów na nóżkach. Teraz to chyba jeszcze lepiej zakładać śpiworek albo kombinezon z butami bo jest za zimno na takie buciki.

nie mam za duzo forsy z przesyłka takie buciki 22zł wiec nie jest to kosmiczna cena.

w kombinezonie mała strasznie sie wierci wiec kupiłam ociplane spodnie i kurteczke w odziezy uzywanej i juz lepiej. dopoki miałysmy kombinezon to buty były zbedne. no ale mysle ze małej nie byłoby zimno ma spiworek i jeszcze kocykiem ja przykrywam.

Moja córcia miała te pierwsze,identyczne(dostała w prezencie) i są naprawdę śliczne i wygodne,mięciutkie.

Bardziej się opłaca takie butki w sklepie kupić niż na allegro.

a mój synek dostał pierwsze buty jak miał2 laka tak smigał na boso posłuchałam dobrych rad pana zawitkowskiego w dzień dobry tvn. dziecko powinno dostać buty jak naj puzniej musi stopą dotykać każdego podłoża

ale moja corcia na razie nie chodzi buty chce kupic tak poprostu zeby cos było na tych nozkach. mamarobala a czy te buty sprawdza sie na kwiecien maj? bo boje sie ze beda za ciepłe. jak myslisz?

Gość ldkfdgjfvcv
lepiej boso jak mowi poprzedniczka niz uzywane po kims,...

nie chodzi o to czy bardziej cywilizowane czy nie;-) tylko dzis np byłam na kontroli bioderek i mała miała kurteczke spodnie rajstopki i na to chyba 5 par skarpetek..wiec pomyslałam o bucikach.

jak było lato to smigał tak na boso a i owszem bo akurat zaczął chodzić jak się wiosna zaczynała w lato smigał na bosaka

oj uzywane..co taki maluszek je pouzywa..sa jak nowe. tekiemu malcowi nie poci sie jakos nozka ani nic wiec moga byc uzywane. zreszta moja corcia wiekszosc rzeczy ma uzywana i zyje;-)

W realu jest czasem wybór takich bucików z bobasa po 14-19 zł zależy czy letnie czy zimowe. Dla dziewczynek są na prawde śliczne. Jak masz gdzieś blisko jakiś większy market to sprawdź tam.

nie kupiłabym dziecku uzywanych bucików.... kup lepiej ładne skarpeteczki z luźnym ściągaczem.... jeszcze się w butach dziecko nachodzi

no własnie nie mam mozliwosci teraz jechac na zakupy bo nie mam z kim zostawic małej a w moim miescie sa 2 sklepy na krzyz z dziececymi rzeczami i to jescze niezbyt mi sie tam podobaja rzeczy z czego tylko w jednym maja buciki ktore kosztuje 25-30 zł;-(

Gość ldkfdgjfvcv
ale jesli dziecko juz chodzi, to radziłabym nie dawac dziecku, do noszenia, poniewaz róznie dzieci nózki stawiaja..

a niby dlaczego nie kupic uzywanych? tak małe dziecko raczej nie ma grzybicy ani nic z tych rzeczy. wystarczy je wyprac.

wiem wiem dziewczyny..jak mowie ja nie chce zeby moja dwumiesieczna corka juz w nich chodziła! chce zeby je miała załozone przeciez niz on a bedzie chodzic to 2 razy z nich wyrosnie wiec nie postawi w nich ani kroku.

Racja jak tu któraś napisała. Lepiej nie kupuj używanych butów dla dziecka. Nie chodzi o pocenie itp. Ale każde dziecko ma inny kształt stopy i buciki się do tego kształtu przystosowują ale Twój wybór.