Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanalala

Po czym poznać że chopakowi na tobie zalezy?

Polecane posty

Gość załamanalala

poznalam niedawno takiego chlopaka spotykam sie z nim jest naprawde zabawny pisze do mnie slodkie sms nawet napisal ze sie zauroczuł mna ze ciagle o mnie mysli. Jak mam poznać czy mówi prawde czy klamie? jak go sprawdzic?

Jak mam poznać czy mówi prawde czy klamie? jak go sprawdzic?" a pisze z bramki internetowej czy z własnej komóry ? bo to bardzo istotne :)

Gość załamanalala
moze ze tak powiem chce mnie tylko wyruchac. słuszalam o nim takie teksty.

Gość załamanalala
o czym z nim rozmawiac zeby sprawdzc czy mu naprawde zalezy?

o czym z nim rozmawiac zeby sprawdzc czy mu naprawde zalezy? osobiście myślę że o samochodach z napędem na 4 koła ;)

Gość załamanalala
na temat samochodów tez moge pogadac. ale chodzi mi o to zeby sprawdzic czy mu zalezy np jestem z nim napisze jakis kolega robi sie strasznie zazdrosny i mowi dobra pisz sobie z nim nie bede wam przeszkaszał

Gość oliwia 06
Regres , ironizujesz !

nie ironizuje odpowiadam odpowiedzią adekwatną do zadanego pytania :D

jestem z nim napisze jakis kolega robi sie strasznie zazdrosny i mowi dobra pisz sobie z nim nie bede wam przeszkaszał' albo idziecie sobie na spacerze jakiś facet ci mówi cześć a on strzela focha i odtrąca twoją dłoń .. wtedy mu zależy na bank :D

Gość oliwia 06
dziewczyno , z tego co pisałas to ten twój chłopak zachowuje sie jak jakis rozkapryszony gówniarz !fochy o byle co

Gość załamanalala
mowi ze dawno takiego uczucia nie czul do dziewczyny dlatego taki jest zazdrosny o wszystko.

Gość załamanalala
czyli uwazasz ze mu nie zalezy? ze to wszystko co mowi to klamstwo?

czyli uwazasz ze mu nie zalezy? ze to wszystko co mowi to klamstwo?" to ty to napisałaś nie ja :) zadając takie pytanie na ogólnym forum musisz sie liczyć z tym że nie dostaniesz odpowiedzi która cie satysfakcjonuje

Gość załamanalala
licze sie z tym. mogl bys w końcu powiedziec swoje zdanie na ten temat.

mogl bys w końcu powiedziec swoje zdanie na ten temat." a podoba ci sie ten chłopak i chciała byś by był twoim facetem ?

Gość załamanalala
z wygladu nie podoba mi sie ale jak dla mnie to malo istotne nie jest jakims tam potworem ale wiesz cudu nie ma. ale z charakteru jest super bardzo mi sie podoba i wsumie chciala bym miec go da siebie.

więc teraz zrób wszystko by go sobie zaskarbić ... a jak juz to zrobisz , to sama zobaczysz że mu na tobie zależy :) daj sobie czas .... gotowej odpowiedzi że mu zależy albo nie , tutaj nie dostaniesz ... to ty sie z nim widujesz i to ty go poznajesz , nie my Nie ma uniwersalnych znaków czy tez zachowań świadczacych o tym że facet przestał myślec o play station tylko zaczął nagle myslec o tobie Jeden ci pokaże że zalęzy mu na tobie jak cie zaprosi na spacer, jeszcze inny tego ci nie bedzie pokazywał bo np , bedzie nieśmiały

Gość załamanalala
rozumiem i dziekuje za rozmowe:) dzis sie z nim spotykam zobaczymy jak to bedzie ;) Pozdrawiam

Gość załamanalala
zawsze jestem soba ;) dzieki;) moze potem trafimy na siebie to ci opowiem;P

Po słowach nic nie poznasz. Daj temu czas. Spotykaj się znim, proś go o jakieś przysługi, np. o czwartej nad ranem poproś go, by zawiózł Cie na lotnisko :) Jak będzie sie dla Ciebie trudził - to mu zależy.

o czwartej nad ranem poproś go, by zawiózł Cie na lotnisko " to nie jest dobry wyznacznik określający wagę uczucia;) autorko to pisz na tym topiku jak ci posżło

To przykład na ponoszenie trudu dla kogoś. PRZYKŁAD. Nie jedyny wyznacznik.