Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieproporcjonalna

Mam okropną figurę!!!

Polecane posty

Gość nieproporcjonalna

Łydki - same kości, dupa jak szafa, brak talii i biustu, ręce chude jak patyki!!! Moja sylwetka to coś strasznego!! A jakie wy macie????

Gość nieproporcjonalna
jestem na diecie, alwe oczywiście chudnę tylko z biustu i jeszcze bardziej z łydek i rąk!

to nie zryc tyle proste

Gość nieproporcjonalna
przecież napisałam że jestem na diecie, czyli nie objadam się...

bazianka to twoi starzy to jacys dziwni skoro loili cie pasem to juz sie nie dziwie zes taka gruba a prosty sposob na odchudzanie to zm czyli zrec mniej

Gość
A ja żre i nie tyję :-D

na waleczki to sprobuj robic brzuszki a podobno tez pomagaja masaze brzucha

Gość
Bazienka jak możesz nosić xs i mieć wałki na brzuchu?,przecież to się wyklucza.Np.spodnie s/xs są bardzo wąziutkie

a ja ważę 75kg, mam szerokie biodra, grubą dupę, może i wcięcie w talii ale przuch mam gruby a na dodatek zero cycków... a mimo to na brak zaintersowania facetów nie narzekam, podobam się im, chociaż uważam że jestem gruba, dziwne to jakieś

Gość Guanina
też tak mam podobnie jak bazienka, spodnie noszę s, a górę to s albo m ( zależy to od biustu, czasem w s mi się biust nie mieści) i mimo, że noszę ten rozmiar s to mam straszne fałdy na brzuchu, nienawidzę ich i mam odkąd pamiętam. Moje wymiary to talia 69, biodra 85. Mój problem wynika z tego, że mam krótki tułów, wszystko mi się zbiera na brzuchu i też jak stoję jest ok, a jak siadam to tragedia, ale w związku z tym, że ślub w sierpniu postanowiłam od marca zacząć walkę z tymi fałdkami, zobaczymy czy się uda :)

http://cafeteria.pl/zdrowie/cwiczenia-pilates-na-spalanie-kalorii-tluszczu-odchudzanie/ najlepsze ćwiczenia na spalanie tłuszczu, naprawdę polecam, z dietą i tymi ćwiczeniami schudłam 20kg(z 80 na 60), jednak po 6 miesiącach zaczełam pić i nie miałam czasu na zdrowe odchudzanie i powrociłam do 75kg. Ale mimo to ćwiczenia te bardzo dobrze działają, szybko spalją tłuszcz i jeśli ktoś po tym nie zacznie się znowu obżerać tak jak ja to efekt jest bardzo długi

najlepiej ćwiczyć 2 lub 3 dni w tygodniu, ok 50 minut, wychodzi po 10 minut każdego filmiku. Ja ćwiczyłam tak: -jako pierwsze rozciąganie -abs -pośladki i uda -2x spalanie kalorii(ponieważ nie robiłam tych na ramiona) roziąganie jako pierwsze ponieważ każde ćw powinno się od tego zaczynać, potem jest łatwiej robić inne, a spalanie ostatnie bo tłuszcz zaczynamy spalać po ok 25 minutach i wtedy jest to najbardziej korzystne. pozdrawiam:)

Gość Guanina
nie wiem jak bazienka ale ja ważę niecałe 50kg przy wzroście 1,58m i nie zamierzam za dużo chudnąć, po pierwsze nie chce stracić biustu, po drugie jeśli teraz noszę s to co potem? nie chcę wyglądać jak wieszak. Ja mam plan taki, że chcę poćwiczyć po to, żeby pozbyć się tych fałdek na brzuchu i ogólnie ujędrnić ciało i nabrać kondycji. Mam płytkę z ćwiczeniami smukła sylwetka czy jakoś tak i zamierzam z nią ćwiczyć 3 razy w tygodniu na wszystkie partie ciała plus hula hop. Myślałam też o 8 min abs, ale to już za dużo, jak mi te moje ćwiczenia z płytki nie przypadną do gustu to przeniosę się na te 8 minutówki. Tak mam nadzieje zleci mi marzec i kwiecień, a potem to będzie ciepło, więc trochę pobiegam, pojeżdżę na rowerze, no i ćwiczenia na brzuch zostaną. Kiedyś robiłam A6W na brzuch właśnie ale były beznadziejne, trudne, mega nudne a do tego wpływały głównie na górne partie brzucha, tam zaczęło mi już być widać mięśnie, co mi się nie podobało, bo nie podobają mi się umięśnione brzuchy u kobiet, a fałdka na dole brzucha i boczki zostały.

Gość Guanina
ja w zeszłe wakacje ważyłam 57, też się zapuściłam, ale udało mi się schudnąć na szczęście :) Tobie też się uda :)

ja nie mam tego problemu ale polecam dbanie o figure i kondycje:-)