Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamencik25

O CO CHODZI????

Polecane posty

Gość diamencik25

Witam. Mam w zamyśle moją sytuację autentyczną, a mianowicie.. moj chłopak-bo juz sie nim stał.... a widzielismy sie tylko raz przez kilka dni spedzonych wspolnie,ale wczesniej znalismy sie przez net....dlugi czas - w rozmowie ze mną, juz planuje naszą wspolną przyszlosc. To jest bardzo fajne i miłe, jednak on chce rozkręcic wlasny interes, bo sie do tego nadaje doskonale. Wszystko byloby oki, gdyby nie fakt, iż on chce, abym to ja zalozyla wlasna dzialalnosc i wziela kredyt- jak sie domyslam-dość spory. Mam 26 lat a on 29. Napisalam mu ze nie ma mowy, abym brala jakikolwiek kredyt przed slubem, na tak krotkiej znajomosci! Jednak on tego nie rozumie i widzi swoj interes przed naszym slubem , jak najszybciej chcialby go zacząć. Co o tym myslicie????? on nie moze wciąć kredytu z powodów innych,ktore ja znam.

Gość nie bądz głupia
Facet cię mami uczuciami, bo szuka łosia ktory weźmie kredyt!!!!!

Gość z kąta jej sciagnie
nie zgadzaj sie bo potem bedziesz ten kredyt sama splacac

Gość diamencik25
tak samo mu napisalam,a on sie oburzyl, ze biore go za oszusta matrymonialnego..

Gość nie bierz żadnego kredytu
Litości! Jak sie z kimś zaczynasz spotykać i masz szczere intencje to nie prosisz tej osoby żeby kredyt wzięła!!!!!!!! Powiedz NIE, Jak będzie nalegał i jeśli powie ci że inaczej nie będzie wspólnej przyszłości to wszystko jasne - CHCIAŁ CIĘ NACIĄGNĄĆ!

Gość diamencik25
powiedzialam stanowcze nie! ale on probuje mi pokazac ze to normalna sytuacja i ze chcial szybko nam pomoc stanąc razem na nogi i życ godnie...

Gość nie bierz żadnego kredytu
To nie jest normalna sytuacja i nie daj sobie wmówić że tak jest. Myślę, że masz do czynienia z naciągaczem. Przykro mi.

Gość dziewczyno
nie bierz żadnego kredytu, póki nie jesteś jego pewna!!!!!

napisz mu, że nic dziwnego, że wzięłaś go za oszusta matrymonialnego, skoro tak się zachowuje... a skoro uważa, że jego pomysł na 100% wypali, to nic nie stoi na przeszkodzie by sam założył działalność i sam wziął kredyt...