Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MammmmmmmmmmmMmmMMMm

Wy chcecie dzieciaka staracie sie A JA NAJCHETNIEJ BYM ODSTAPILA

Polecane posty

No i co? Zjecie mie? CO JA NA TO PORADZE. zaszlam w ciaze majac 26 lat, za mlodo, nie chcialam tego. I co teraz? zycie zmarnowane. Co mam kochac? tego rozowego robaka ktory mi przypomina o przegranym zyciu? ? !!

to oddaj jak nie chcesz po co ma miec matke ktora mowi o dziecku robak? jaki masz problem kobieto?

Gość to mi oddaj
ja bardzo chętnie się nim zajmę bo wizja kolejnego porodu wcale mnie nie cieszy a dzieciątko bardzo bym chciala. I jak to w życiu bywa mieć nie mogę jak na razie bo coś nam się nie udaje.

Gość to mi oddaj
26 lat to idealny wiek na ciążę. Jestem mlodsza od ciebie.

Gość lkjhgfghnjkjnhb
Provo, moim zdaniem provo. Kbieta chce być kontrowersyjna, a na kafe takie tematy najbardziej ruszają w związku z tym, że tu wiele kobiet się stara.

oo wizja porodu sie nie podoba? CHCE SIE DZIECKO MUSI POBOLEC!!! mnie tez bolalo!!!!

głupia baba..no to po co zaszłas w ciaze trzeba sie było zabezpieczyc a nie teraz narzekac? nie słyszałas o antykoncepcji?

Gość vkml.cdca
trza sie było za wczasu wyskrobać

Gość to mi oddaj
Mnie już dwa razy bolało i nie podoba mi się dlatego ze boli tylko dlatego ze boję się powikłań po po porodzie z którymi u jednego dziecka walczę do dziś. Ale nie o tym ten temat.

Gość
Mogłaś myśleć głową a nie macicą,nie każda kobieta jest stworzona do macierzyństwa...

TAK nie KAZDA>.. ja nie!!!!!! patrze na dziecko w lozeczku i zastanawiam sie kiedy jadlo bo nie pamietam!!! nie obchodzi mnie to!!! nastawiam budzik zeby wiedziec kiedy karmic a i tak czasem mam to w d...pie :( nie chce byc zla nienawidze siebie ze lezy glodne :(

Gość to mi oddaj
może to depresja poporodowa? Rozmawiałaś o tym z kimś? Powinnaś iść do psychologa.